Platschef / Projektledare

Som platschef har du ett övergripande ansvar för personalen på kontoret och att entreprenadprojekt inom sprinklersystem håller tidsplaner, ekonomi och utlovad kvalité. Våra kunder är främst bygg-, fastighetsbolag, industri, landsting och kommuner. Assemblin VS tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader konstruktion, service och underhåll inom sprinklersystem.

Dina arbetsuppgifter
 • Som platschef för entreprenadprojekt har du ett personalansvar att leda, driva, organisera, tillsätta rätt kompetens, följa upp ekonomi, hålla tidplaner, lägga prognoser och nå satta budgetmål.
 • Stötta projektledarna i förfrågningsunderlag och ha en djupare insyn i kontraktshandlingarna innan ett projekt startas.
 • Din grupp består av 3 projektledare och 10 montörer. Du ser till att projekten drivs professionellt och affärsmässigt.
 • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Som projektledare driver du egna entreprenadprojekt från specifikation, installation och driftsättning. Du ansvarar för: kalkyler, planering av inköp och leveranser av material, upphandling av UE/ÄTA, besiktning och dokumentation av färdig anläggning.
 • Vi har kontor i Västberga där du blir placerad. Du rapporterar till filialchefen.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har arbetat minst i 5 år som chef, projektledare eller konsult inom sprinklerbranschen.
 • Du gillar att ha ett övergripande ansvar för att leda, fördela och samordna projekt och teknik för sprinklersystem sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
 • Du har erfarenhet av kalkylering och du har goda kunskaper i: Entreprenadjuridik, Föreskrifter om SBF 120/SBF 501, Heta Arbeten och Arbetsmiljö. Du stöttas internt av sakkunnig ingenjör i olika regelverk och erhåller administrativ hjälp.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner
 • På Assemblin VS arbetar vi i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/4PS, kalkylerar i Excel och använder oss av ett internt utvecklat projekthanteringssystem. Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Är du drivande, resultatinriktad, affärsmässig, kommunikativ, strukturerad och kvalitetsmedveten är du rätt person för oss.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,6 miljarder kronor och vi är omkring 1 500 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på drygt 9,7 miljarder kronor och cirka 5 900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Sökord: platschef, projektchef, projektledare, projektör, entreprenadchef, chef, arbetschef, avdelningschef, konsultchef, konsult, entreprenad, sprinkler, sprinkelsystem, VS, installation, bygg, industri,
Ansök här
Fält märkta med * är obligatoriska

Jag samtycker till att gå med i RekryteringsMäklarens kandidatnätverk och godkänner att RekryteringsMäklaren sparar mina personuppgifter. Min profil kommer att finnas tillgänglig för att RekryteringsMäklaren ska kunna matcha den mot rekryteringsuppdrag.

Läs mer om hur RekryteringsMäklaren behandlar dina personuppgifter här.