Projektledare Entreprenad

Som projektledare på Assemblin Ventilation AB inom entreprenad leder du installationsprojekt från start, ansvarar för ekonomi och uppföljning under genomförandet och slutligen överlämning till kund. Våra kunder är främst byggbolag, kommuner och regioner. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation. Vi söker en entreprenör som kan projektleda, hitta nya affärsmöjligheter och skapa tillväxt i Kalmar i län.

Dina arbetsuppgifter
 • Som projektledare inom entreprenad är du ansvarig mot våra befintliga och nya kunder för att planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann prognostisering och uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan.
 • Kontoret i Kalmar är ett satellitkontor tillhörande filialen i Växjö som förser dig med stödresurser i kalkylering, projektering, konstruktion och ekonomi. Ditt ansvar är att utveckla businessen och du har en nära kontakt med filialchefen som supportar dig i frågor som berör försäljning och strategier för att skapa tillväxt. Det finns möjlighet att utvecklas till chef med personalansvar.
 • Du lämnar offerter på ändringar och tillägg (ÄTA).
 • Som projektledare är du ansvarig för att leda/fördela arbetsuppgifterna och skapa ett gott samarbete med montörerna.
 • Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten.
 • Du ansvarar för dokumentation och att upprätta och följa kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
 • Du rapporterar till filialchefen i Växjö och du blir placerad på vårt kontor i Kalmar.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har arbetat som projektledare, projektör, konstruktör eller konsult i entreprenadprojekt inom ventilation eller styr- och reglerteknik.
 • Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och att få leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
 • Du drivs av att skapa nya affärsrelationer.
 • Har du kunskaper i entreprenadjuridik är det meriterande.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
 • Assemblin Ventilation arbetar i CAMvent (internt affärssystem), BIM 360 (projektkoordinering), Assemble (produktionshjälpmedel) och Visma (ekonomi). Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Några utmärkande drag för din personlighet är: affärsmässig, resultatinriktad, strukturerad, självgående och noggrann.
 • Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20
orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder kronor.

Sökord: projektledare, projektör, installationssamordnare, entreprenadingenjör, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, arbetschef, konsult, avdelningschef, filialchef, ledande montör, entreprenad, ventilation, värme, kyla, styr och regler, el, elinstallation, elteknik, bygg, industri
Ansök här
Fält märkta med * är obligatoriska

Jag samtycker till att gå med i RekryteringsMäklarens kandidatnätverk och godkänner att RekryteringsMäklaren sparar mina personuppgifter. Min profil kommer att finnas tillgänglig för att RekryteringsMäklaren ska kunna matcha den mot rekryteringsuppdrag.

Läs mer om hur RekryteringsMäklaren behandlar dina personuppgifter här.