Sales Support / Säljstöd

Du stödjer våra kunder och säljare med offerthantering och svarar på tekniska frågor om Tufvassons egentillverkade produkter som är transformatorer, kontaktdon, kablar och elkvalité. Vi säljer både standard- och skräddarsydda produkter.

Dina arbetsuppgifter
  • Du är ”spindeln i nätet” mellan teknik- och säljavdelningen där du tar hand om inkommande förfrågningar gällande offerter, inköp, orderläggning, produktionsuppföljning, frakt, logistik och leveransfrågor.
  • Du har kontakt med elinstallatörer, elgrossister och slutkunder (ex kraftindustrin, tillverkningsindustrin, sjukvården m fl).
  • Du deltar i mässor och ibland är du med på kundbesök med säljarna eller så kanske du besöker en leverantör. Tjänsten innebär ett fåtal resdagar på ett år.
  • Din kontorsplats är på huvudkontoret i Sigtuna och du rapporterar till VD.
Din bakgrund/personlighet
  • Du har kunskaper inom elteknik och du har arbetat med offerthantering och teknisk support. Du trivs i rollen att managera olika arbetsuppgifter samtidigt som du kan fokusera och prioritera.
  • Med ditt affärsmannaskap och analytiska sinne är du snabb med att fatta beslut och avsluta påbörjade projekt.
  • Vi förutsätter att du har god datorvana. Vi arbetar i iScala (ERP) och i SuperOffice (CRM).
  • Det förekommer internationella kontakter varför goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.
  • Handlingskraftig, serviceinriktad, organiserad, noggrann och självgående är några egenskaper vi uppskattar hos dig som person. Vi är ett litet företag och vi uppskattar ”lagarbetet” och vi hoppas att du vill bli vår teamplayer.
Vi erbjuder
  • Kvalitet är vårt signum på Tufvassons AB och allt vi arbetar med utförs professionellt med högsta kvalité vilket har genererat genom åren en hög kundnöjdhet och långsiktighet. Vill du vara med och utvecklas med oss? Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Tufvassons AB är en totalleverantör av elteknik. Vi utvecklar och säljer innovativa och pålitliga produkter inom tre affärsområden: strömförsörjning, förbindningsteknik och elkvalité. Läs mera på www.tufvassons.se

Tufvassons startade 1938 i Sigtuna och har sedan 1994 ett dotterbolag i Polen som tillverkar en stor del av de produkter som vi säljer. Vi är 14 anställda i Sverige och 80 stycken i Polen. Vår omsättning totala omsättning är knappa 140 miljoner fördelat på hälften i Sverige och hälften i Polen. Bägge bolagen är mycket lönsamma och även våra ägare är mycket lönsamma. Vi har leverantörer i Kina, Indien, Tyskland, Italien och Bulgarien.

Tufvassons är sedan 2001 en del av Addtech koncernen. Addtech bestå av ca 130 stycken bolag indelade i 5 divisioner och Tufvassons är en del av divisionen Energy.
Mer finns att läsa på https://www.addtech.se/ och vårt sätt att jobba finns beskrivet i filmen i länken här.

Sökord: offerthandläggare, offertingenjör, teknisk support, sales support, presale, innesäljare, kalkylator, kalkylerare, transformator, kablar, kablage, kontaktdon, energimätare, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, grossist, elinstallation, energi, industri, bygg,
Ansök här
Fält märkta med * är obligatoriska

Jag samtycker till att gå med i RekryteringsMäklarens kandidatnätverk och godkänner att RekryteringsMäklaren sparar mina personuppgifter. Min profil kommer att finnas tillgänglig för att RekryteringsMäklaren ska kunna matcha den mot rekryteringsuppdrag.

Läs mer om hur RekryteringsMäklaren behandlar dina personuppgifter här.