Denna tjänst är tillsatt!

Filialchef

Du blir budget- och resultatansvarig för filialen i Uppsala. Imtech Elteknik utför entreprenad- och serviceprojekt inom el, elteknik, data/telecom och främst mot industrin, bygg- och fastighetsbolag, landsting och kommuner.

Dina arbetsuppgifter
 • Du skall leda vår verksamhet i Uppsala med ambition om att vi skall växa på filialen. Ditt team består idag av 12 kompetenta och självständiga projektledare och elektriker. Ditt ansvar är att skapa affärer och rekrytera flera medarbetare.
 • Huvudfokuset i ditt arbete är kundkontakter och att leda personalen på filialen.
 • Du är aktiv ute hos befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Du bearbetar även nya och potentiella kunder/marknader. Till din hjälp finns även en offertavdelning och resurser på närliggande orter.
 • Du följer noggrant upp att dina medarbetares projekt håller tidsplaner och ekonomi enligt lagd plan. Du kommer även att ansvara för egna projekt.
 • Leda, motivera och utveckla/utbilda medarbetarna på filialen är en annan viktig uppgift du har. I rollen ingår ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Du ansvarar för att skapa strategiplaner och operativa/taktiska mål samt att följa upp dem kontinuerligt.
Din bakgrund/personlighet
 • Antingen har du haft en ledande roll inom elinstallationsbranschen eller så har du ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som filialchef i din karriär. Du kan även ha erfarenhet från branscher såsom industri, kraft, styr- och regler, bygg, säkerhet eller FM. Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat.
 • Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.
 • Har du kalkyl- och förhandlingsvana är det en fördel men inte ett krav.
 • Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper. Imtech arbetar i kalkylprogrammet Maxikod och i vårt egna projektledarprogram Imdoc.
 • Affärsmässig, serviceinriktad, lyhörd och kommunikativ är några utmärkande drag som du har som person. Du är inte rädd för att ta ett stort ansvar.
Vi erbjuder
 • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.
Om företaget

Imtech Nordic, med huvudkontor i Stockholm, är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Som en ledande aktör på den nordiska marknaden erbjuder vi en rad produkter och tjänster inom värme & sanitet, elteknik och ventilation under varumärket Imtech Nordic. Bolaget omsätter ca 7,8 miljarder kronor, har drygt 5 000 medarbetare och är etablerat på ett hundratal orter. www.imtech.se
Imtech Elteknik är en av Sveriges största aktörer inom elteknik. Vi är ca 2 100 medarbetare på ett 70-tal platser i landet och omsätter omkring 2,5 miljarder kronor. Verksamheten omfattar allt ifrån totallösningar till mindre, enskilda insatser inom elkonstruktion, elinstallation, elservice samt data & telecom. Vi arbetar med säkerhet, automation och kraftteknik samt med energioptimering. Vi har flera elverkstäder och riktar oss främst till industri, offentlig förvaltning, fastighetsägare och byggföretag. Imtech Elteknik är en del av Imtech Nordic. www.imtech.se

Sökord: Försäljningschef, platschef, enhetschef, avdelningschef, chef, servicechef, serviceledare, projektchef, projektgruppchef, konsultchef, projektledare, arbetsledare, konsult, entreprenad, service, automation, grossist, leverantörsled, bygg, tele, data, industri, säkerhet, el, elteknik, elkraft, kraft, elinstallation, styr- och regler
Denna tjänst är tillsatt!