Denna tjänst är tillsatt!

Filialchef

Du blir budget- och resultatansvarig för filialen i Uppsala som består av 9 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Assemblin El utför entreprenad- och serviceprojekt inom el, elteknik, data/telecom och främst mot industrin, bygg- och fastighetsbolag, landsting och kommuner.

Dina arbetsuppgifter
  • Du skall leda vår verksamhet i Uppsala med ambition om att vi skall växa på filialen. Ditt team består idag av 9 kompetenta och självständiga projektledare och elektriker. Du ansvarar för tillväxt och rekrytering av fler medarbetare.
  • Du är aktiv ute hos befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt. Du bearbetar även nya och potentiella kunder/marknader. Till din hjälp finns även en offertavdelning och resurser på närliggande orter.
  • Du följer noggrant upp att dina medarbetares projekt håller tidsplaner och ekonomi enligt lagd plan.
  • Leda, motivera och utveckla/utbilda medarbetarna på filialen är en annan viktig uppgift du har. I rollen ingår ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
  • Du ansvarar för att skapa strategiplaner och operativa/taktiska mål samt att följa upp dem kontinuerligt.
Din bakgrund/personlighet
  • Du är en affärsman och entreprenör som drivs av mål och resultat.
  • Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.
  • Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper. Vi arbetar i affärssystemet Navision, kalkylprogrammet Maxikod och i projektledarprogrammet Navision 4PS.
  • Kundorienterad, serviceinriktad, lyhörd, kommunikativ och strukturerad är några utmärkande drag som du har som person. Du gillar utmaningar.
Vi erbjuder
  • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Vi sitter i fräscha gemensamma lokaler i Boländerna med ett 50-tal medarbetare inom el, ventilation och VS. Närheten till Assemblins specialistkompetenser möjliggör att kunna erbjuda våra kunder en komplett installationslösning. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.
Om företaget

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 8 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.

Sökord: : Försäljningschef, platschef, enhetschef, avdelningschef, chef, byggledare, arbetsledare, entreprenadchef, servicechef, serviceledare, projektchef, projektgruppchef, konsultchef, projektledare, arbetsledare, konsult, entreprenad, service, automation, grossist, leverantörsled, bygg, tele, data, industri, säkerhet, el, elteknik, elkraft, kraft, elinstallation, telecom, styr- och regler
Denna tjänst är tillsatt!