Denna tjänst är tillsatt!

Filialchef Entreprenad

Du blir budget- och resultatansvarig för filialens entreprenadavdelning i Stockholm som består av ett 20-tal medarbetare. Som filialchef / entreprenadchef är din huvudsakliga uppgift att skapa affärer, förse dina medarbetare med projekt och följa upp ekonomi/lönsamhet. Våra kunder är främst bygg-, infrastruktur- och fastighetsbolag samt landsting. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation.

Dina arbetsuppgifter
 • Huvudfokuset i ditt arbete är personalledning och kundkontakter. Du är aktiv ute hos befintliga och nya kunder för att identifiera och skapa affärer samt förse dina medarbetare med projekt.
 • Du ansvarar för att leda, motivera och utveckla/utbilda personalen. I ditt team ingår 20-tal kompetenta och självständiga medarbetare som består av projektchef, projektör, projektledare, kalkylator, ekonomi/administratörer och montörer.
 • Tillsammans med projektchef följer du noggrant upp att pågående projekt håller tidsplaner och ekonomi enligt lagd plan.
 • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Du ansvarar för att skapa strategiplaner, operativa/taktiska mål, effektivisering och att driva arbetssättet framåt. Kontinuerlig uppföljning är en väsentlig del i ditt arbete.
 • Du rapporterar till regionchefen och du ingår i region Stockholms ledningsgrupp.
 • Vårt kontor ligger i Solna där du blir placerad.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har arbetat som chef inom branscher såsom: ventilation, kyla värme, bygg, styr/regler, elinstallation och haft budget- resultat- och personalansvar.
 • Du är en driven affärsman som sätter kunden i fokus. Med ditt förtroende och din professionalism skapar du affärsmöjligheter.
 • Du har god förhandlings- och upphandlingsvana och du ser till att få avslut i affärerna.
 • Har du kunskaper inom entreprenadjuridik är det meriterande.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
 • Assemblin Ventilation arbetar i CAMvent (internt affärssystem) och i ekonomisystemet Wisma. Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Resultatinriktad, operativ, kommunikativ, personalorienterad, beslutsam och strukturerad är några utmärkande drag som du har som person. Du gillar utmaningar.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
m.m. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20
orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 650 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 8,2 miljarder.

Sökord: entreprenadchef, filialchef, platschef, enhetschef, avdelningschef, chef, byggledare, byggherre, arbetschef, projektchef, projektgruppchef, konsultchef, försäljningschef, projektledare, entreprenad, ventilation, värme, kyla, styr och regler, el, elinstallation, elteknik, bygg, industri,
Denna tjänst är tillsatt!