Denna tjänst är tillsatt!

Filialchef

Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig! Som filialchef på Assemblin Ventilation i Helsingborg blir du budget- och resultatansvarig för en lönsam filial som omsätter ca 90 mkr och har 30 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer, leda personal och följa upp ekonomi/lönsamhet. Vår nuvarande filialchef har valt att fokusera på affärsmässiga aktiviteter/projekt på filialen och finns tillgänglig som en god resurs framöver. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla.

Dina arbetsuppgifter
 • Vara aktiv ute hos befintliga och nya kunder för att identifiera och skapa affärer i regionen Båstad-Ängelholm-Helsingborg-Landskrona. Våra kunder är bygg-, industri- och fastighetsbolag samt regioner.
 • Ansvara för att leda/fördela/motivera/följa upp personal och projekt gällande prognoser, ekonomi och lönsamhet. Skapa ett gott samarbete och utveckla personalen är mycket viktigt.
 • Driva och leda digitaliseringen av installationsbranschen är ett stort intresse du har.
 • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Du rapporterar till regionchefen.
 • Vårt kontor ligger i Helsingborg där du blir placerad.
Din bakgrund/personlighet
 • Arbetat som chef inom branscher såsom: bygg, installation, konsult eller fastighetsbolag.
 • Goda kunskaper inom ventilation är meriterande.
 • Driven affärsman som sätter kunden i fokus. Med ditt förtroende och din professionalism skapar du affärsmöjligheter.
 • God förhandlingsvana samt kunskaper inom entreprenadjuridik är ett krav.
 • Är du resultatinriktad, operativ, kommunikativ, personalorienterad, beslutsam och strukturerad är du rätt person för jobbet. Du gillar utmaningar.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och utveckling. Hos oss är alla lika viktiga. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.
Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20
orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder SEK.

Sökord: filialchef, entreprenadchef, servicechef, platschef, enhetschef, avdelningschef, regionchef, chef, byggledare, byggherre, arbetschef, projektchef, projektgruppchef, konsultchef, försäljningschef, entreprenad, service, ventilation, värme, kyla, el, styr och regler, fastighetsautomation, energi, fastighet
Denna tjänst är tillsatt!