Denna tjänst är tillsatt!

Filialchef / Avdelningschef

Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig! Som filialchef / avdelningschef för kontoren i Linköping och Norrköping blir du budget- och resultatansvarig för 9 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer, leda personal och följa upp ekonomi/lönsamhet. Vår nuvarande filialchef kommer att fokusera på affärsmässiga aktiviteter på filialen och finns tillgänglig som en god resurs framöver. Våra kunder är bygg- och fastighetsbolag, kommuner, regioner, industri och livsmedelsbutiker. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom kyla.

Dina arbetsuppgifter
 • Vara aktiv ute hos befintliga och nya kunder för att identifiera och skapa affärer och tillväxt i Östergötland och södra Södermanland.
 • Ansvara för att leda, motivera och stötta personalen. I ditt team ingår 9 kompetenta och självständiga medarbetare som består av projektledare och kyltekniker.
 • Följa upp prognoser, ekonomi och lönsamhet i pågående projekt.
 • Kvalitets- och arbetsmiljöansvarig.
 • Rapportera till regionchefen som du har en tät kontakt med och träffa även kontinuerligt de andra filialcheferna inom regionen.
 • Ansvara för platskontoren i Linköping och Norrköping. Du väljer själv vilken av orterna du har din placering.
Din bakgrund/personlighet
 • Du är en erfaren ledare inom branscher såsom: bygg, installation, konsult, industri eller fastighetsbolag.
 • Driven affärsman som sätter kunden i fokus. Med ditt förtroende och din professionalism skapar du affärsmöjligheter.
 • God förhandlingsvana är en förutsättning för rollen. Har du kunskaper inom kalkyl och entreprenadjuridik är det meriterande.
 • Är du resultatinriktad, operativ, kommunikativ, personalorienterad, beslutsam och strukturerad är du rätt person för jobbet. Du gillar utmaningar.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20
orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder SEK.

Sökord: filialchef, avdelningschef, entreprenadchef, projektchef, projektledare, servicechef, platschef, enhetschef, chef, arbetschef, projektgruppchef, konsultchef, försäljningschef, entreprenad, service, kyla, kyl, styr och regler
Denna tjänst är tillsatt!