Denna tjänst är tillsatt!

Innesäljare / Sales Support

Din primära uppgift som Innesäljare / Sales Support / Kundsupport är att via telefon och mail hjälpa våra kunder med pris- och produktförfrågningar inom industriell automation. Vi har nära samarbeten med världsledande tillverkare av sensorer och kompressorer. Våra kunder är verksamma inom HVAC, maskin- och processindustrin, medicinteknik och mobila applikationer. Vi ingår i Addtech-koncernen och vi satsar på att utveckla vår personal. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Dina arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande samtal/mail från kunder och ge information om produkter och priser. Med vår breda produktportfölj kan du lämna förslag på produkter som utför mätning, styrning och reglering av tryck, flöde, nivå, temperatur, kompressorteknik, vacuum och pneumatik.
 • Lämna offerter på förfrågningar inom fastsatta prisramar.
 • Skapa nära kontakt med kunder och ta reda på efterfrågad produktinformation hos internationella leverantörer.
 • Dokumentera i affärssystemet Monitor.
 • Kontorsplats finns för dig på vårt huvudkontor i Farsta.
Din bakgrund/personlighet
 • Har du arbetat med kundsupport på en sälj-/teknikavdelning eller kundtjänst inom eller mot industrin är du riktigt intressant för oss. Du ser affärsmöjligheter hos kunder.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Vi förutsätter att du är en van användare av datasystem.
 • Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och du trivs i rollen att kombinera teknik och affärsmannaskap.
 • Egenskaper som teknikintresserad, serviceinriktad, kundorienterad och ordningsam är några utmärkande drag du har i din personlighet. Du är en team player.
Vi erbjuder
 • Vi välkomnar dig till ett företag som är mycket personalinriktat där vi tror på att den enskilda individen ska få möjlighet att växa och utvecklas. Dina initiativ gör ”skillnad”. På Stig Wahlström Automation (SW Automatik) har vi trevligt och vi är ett tight team som hjälps åt för att skapa goda kund- och leveranskontakter. Som distributör har vi byggt ett mångårigt och professionellt samarbete med välkända leverantörer. Därför kan vi med stolthet erbjuda marknaden en stor produktportfölj och ge lösningsförslag som håller en hög kvalité- och servicenivå.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Stig Wahlström Automatik grundades 1951 och blev fusionerad med Allan Rehnström 2020. Därefter bildades nya namnet SW Automatik. Företaget ingår i Addtech-koncernen. Vi är 14 anställda och vi finns på huvudkontoret i Farsta och i Gävle där vi har lager/montering. SW Automatik är en väletablerad och professionell distributör av tekniska produktlösningar inom mätning, styrning och reglering av tryck, flöde, nivå, temperatur och annan mekanisk mätteknik. Våra kunder är verksamma inom HVAC, maskin- och processindustrin, medicinteknik och mobila applikationer. På SW Automatik är vi flexibla, kundfokuserade och snabba på att ta beslut. Genom att tillhöra Addtech-koncernen finns stora karriärsmöjligheter och vi kan erbjuda en långsiktig stabilitet.

Sökord: Innesäljare, Sales Support, kundsupport, Indoor Sales, Customer Support, Customer Sales Support, presale, offertingenjör, kundtjänst, orderkoordinator, OEM, sensor, sensorer, kompressor, kompressorer, styr- och regler, tryck, flöde, nivå, temperatur, mätteknik, vacuum, pneumatik, mekanik, industri, automation, HVAC, maskinbyggare, OEM, tillverkande industri, processindustri, medicinteknik
Denna tjänst är tillsatt!