Denna tjänst är tillsatt!

Junior Projektingenjör

Som Junior Projektingenjör på Edsvikens EL kommer du att jobba tätt tillsammans med våra båda enheter entreprenad och service. Den vi söker kommer bl a att jobba med anbud, pris- och produktjämförelser, sammanställningar och fler spännande arbetsuppgifter. Se nedan.

Vi på Edsvikens EL har inriktat oss på kontorsanpassningar, ROT- och renoveringsprojekt och till viss del nyproduktion. Vår kompetens är inom el och tele, belysning och energieffektivisering. Vi har en väl utbyggd serviceverksamhet som utför elservice-arbete åt ramavtalskunder samt dagligen nya kunder. Våra kunder är fastighetsägare, byggföretag och bostadsrättsföreningar.

Dina arbetsuppgifter
 • Som Junior projektingenjör kommer du att samordna och räkna på anbud med hjälp av professionella kollegor. Tillsammans gör vi en ekonomisk värdering på anbuden för att prioritera lönsamheten.
 • Du kommer ibland att besöka byggplatser för att få en uppfattning om anbudets omfattning vad gäller produktval och tidsåtgång.
 • Du skapar förfrågningsunderlag till anbuden och är delaktig i förhandlingar med leverantörer och underentreprenörer om bästa villkor.
 • När kalkylavdelningen överlämnar ett vunnet anbud till projektledaren är du tydlig och informativ vilka ramar och riktlinjer som gäller för att hålla den upprättade kalkylen.
 • När projektet är genomfört görs en efterkalkyl tillsammans med projektledaren för att stämma av faktiskt utfall mot upprättad budget.
 • Du kommer också bistå vår serviceavdelning med ramavtalsupphandlingar, serviceavtal samt räkna på objektsaffärer. Du rapporterar till kalkylchefen.
 • Du är placerad på vårt kontor som ligger på Norra Stationsgatan 93 i Stockholm.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har kunskaper inom elteknik och vi hjälper dig att utvecklas inom kalkylering. Du kanske arbetar idag som innesäljare, offertingenjör, säljsupport, projektör mm eller har studerat elteknik på eftergymnasial nivå och vill ta nästa steg i karriären.
 • Många anbud kommer med ”färdiga handlingar” och har du CAD-kunskaper är det meriterande.
 • Du gillar att managera många olika arbetsuppgifter ärenden samtidigt som du har fokus på att hålla ”deadlines”.
 • Är du målinriktad, strukturerad, kommunikativ och analytisk så har du rätt personlighet. Du kommer att jobba både självständigt och i team beroende på projektets storlek och komplexitet.
 • För att klara av dina dagliga uppgifter ser vi att du är mycket erfaren att jobba i MS Office. Goda kunskaper i Excel är ett krav.
Vi erbjuder
 • Du har möjlighet att utvecklas inom kalkylering och projektledning. Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi tror att med ditt positiva sätt kommer du att trivas på Edsvikens El.
Om företaget

Edsvikens El AB startades 1982 av Bror Friberg som 2011 förvärvades av bolaget Energy Holding AB. Företagets kontorslokaler finns på Norra Stationsgatan 93 i Stockholm, där företagsledning, ekonomi samt projekt- och arbetsledning finns samlad.
Totalt sysselsätter bolaget ett 80-tal medarbetare som alla finns till för att stötta och hjälpa kunderna.

Vi har för närvarande runt 35 fullt utrustade servicebilar som kännetecknas av vår grafiska profil och är ett välbekant inslag i Stockholmstrafiken. Våra huvudsakliga uppgifter är att utföra elteknikinstallationer inom projekt eller service och vi har speciellt fokus på energieffektivisering, belysning och passagesystem.

Företaget är anslutet till Elektriska Installatörs Organisationen EIO och Alla elektriker som arbetar på eller anlitas av Edsvikens EL AB har ECY-certifikat.
Läs mer om företaget på www.edsvikensel.se

Sökord: kalkylerare, kalkylator, offertingenjör, offerthandläggare, projektledare, projektör, projektingenjör, arbetsledare, platschef, säljstöd, säljsupport, ledande montör, innesäljare säljare, försäljningsingenjör, el, elteknik, elinstallation, energi, fastighet, fastighetsautomation, industri, automation, säkerhet, entreprenad, service, belysning
Denna tjänst är tillsatt!