Denna tjänst är tillsatt!

Konstruktör VVS / HVAC

Vi är ett framgångsrikt och marknadsledande företag som värdesätter att ”laget är starkare än jaget”. Vi månar om ett gott ”klimat” på arbetsplatsen. Vill du vara med och bidra med din positiva ”energi” i vår utveckling? Din primära uppgift som konstruktör på Mitsubishi Electric är att visualisera värmesystem för att hjälpa konsulter, installatörer och säljare vid val av produkter. Du skapar ritningar för fastigheter, upprättar tekniska dokument och gör offerter inom kyla, värme och ventilation.

Dina arbetsuppgifter
 • Du är ”navet” på fastighetsavdelningen. Som konstruktör kommer du att arbeta med både interna och externa kontakter såsom konsulter och återförsäljare. Ditt fokus är att konstruera och lämna förslag på energieffektiva standard- och anpassade lösningar.
 • Skapa en nära kontakt internt med säljarna, tekniker och produktchefer för att kunna vara behjälplig med offerter och tekniska förfrågningar från kunder.
 • Delaktig och driva projekt i uppdatering och utveckling av beräknings- och automatiserade ritningsverktyg.
 • Kontorsplats finns för dig på vårt huvudkontor i Stockholm (Sollentuna) eller på regionkontoren i Göteborg/Lund.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet av konstruktion inom VVS, HVAC, kyla, styr- och regler eller energi.
 • Goda kunskaper i CAD.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du kommer att arbeta i CAD, SAP (offerter), Lime (affärssystem) och MS Office. Vi förutsätter att du är en van dataanvändare.
 • Uttrycker dig på ett pedagogiskt sätt både i tal och skrift.
 • Är du lösningsorienterad, kreativ, strukturerad och noggrann är du rätt person för oss. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder
 • Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi är ”laget starkare än jaget” och därför kan vi erbjuda en trevlig atmosfär och arbetsmiljö. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 12 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknads-ledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Sökord: konstruktör, systemdesigner, projektör, konsult, uppdragsledare, projektledare, ingenjör, VVS, kyla, kyl, kylteknik, kylaggregat, aggregat, styr- och regler, värme, värmeteknik, HVAC, ventilation, luftventilation, luftkonditionering, AC, aircondition, rör, installation, avfuktare, inomhusklimat, luft-luft, luftluft, luft-vatten, luftvatten, processåtervinning, frånluftvärmepump, bergvärmepump, baslastvärmepump, vätske-vatten, chiller
Denna tjänst är tillsatt!