Denna tjänst är tillsatt!

Konstruktör VVS / HVAC

Din primära uppgift som konstruktör / systemdesigner på Mitsubishis Electrics Fastighetsavdelning är att stödja våra kunder och säljare med ritningar, ge systemförslag för fastigheter, upprätta tekniska dokument, beskriva funktionslösningar och göra offerter inom kyla, värme och ventilation.

Dina arbetsuppgifter
 • Du är ”navet” på fastighetsavdelningen. Som konstruktör kommer du att arbeta med både interna och externa kontakter såsom konsulter och återförsäljare med fokus på att konstruera och lämna förslag på energieffektiva standard- och anpassade lösningar samt integrerade system.
 • En väsentlig del i ditt arbete är att kunna beskriva lösningar/funktioner i text och bild för Mitsubishis Electrics kylmaskiner och värmepumpar som enskilda produkter och även i samverkan i integrerade system för kyla, värme och ventilation.
 • Du skapar en nära kontakt med säljarna, tekniker och produktchefer för att kunna vara behjälplig med offerter och tekniska förfrågningar från kunder.
 • Det finns en kontorsplats för dig på vårt huvudkontor i Sollentuna.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet av konstruktion inom VVS, HVAC, kyla eller energi och du har kunskaper i CAD.
 • Har du arbetat med system i samverkan är det en fördel men inte ett krav. Du har lätt för att se samband.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
 • Du kommer att arbeta i ProgeCAD, SAP (offerter), Lime (affärssystem) och MS Office. Vi förutsätter att du är en van dataanvändare.
 • Du kan uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt både i tal och skrift.
 • Är du lösningsorienterad, kreativ, strukturerad, målfokuserad, kundinriktad och noggrann är du rätt person för oss. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder
 • Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi är ”laget starkare än jaget” och därför kan vi erbjuda en trevlig atmosfär och arbetsmiljö. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 9 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Sökord: konstruktör, systemdesigner, projektör, konsult, uppdragsledare, projektledare, ingenjör, VVS, kyla, kyl, kylteknik, kylaggregat, aggregat, värme, värmeteknik, HVAC, ventilation, luftventilation, luftkonditionering, AC, aircondition, rör, installation, handtork, avfuktare, inomhusklimat, luft-luft, luftluft, luft-vatten, luftvatten, processåtervinning, frånluftvärmepump, bergvärmepump, baslastvärmepump, vätske-vatten, chiller
Denna tjänst är tillsatt!