Denna tjänst är tillsatt!

Ledande montörer

Dina arbetsuppgifter
  • Som ledande montör på Edsvikens ELs entreprenadavdelning agerar du som spindeln i nätet mellan projektledaren och montörerna. Du planerar, dokumenterar, genomför och färdigställer projektet ur ett tidsmässigt, tekniskt och ekonomiskt perspektiv.
Din bakgrund/personlighet
  • Vi söker dig som är hungrig, driven och med stort intresse i att driva projekt framåt med hög effektivitet och med tuffa målsättningar. Våra kunder ska vara de mest nöjda i branschen.
  • Du har minst 5 års erfarenhet från arbete som fullbetald elektriker och trivs i en miljö där du får hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt.
  • Du är proaktiv och lösningsorienterad och har alltid kunden i fokus och med ditt tydliga ledarskap fördelar du arbetsuppgifterna inom ditt montörslag på ett bestämt men ödmjukt sätt. Du är en lagspelare.
  • Du är van vid att jobba snabbt och effektivt och presterar bäst under högt tryck.
  • Affärsmässig, resultatinriktad, strukturerad och beslutsam är några utmärkande egenskaper du har. Du lägger stor vikt vid att hålla tidsplaner och att hålla en god lönsamhet i dina projekt.
  • Du är utbildad elektriker och innehar ECY-certifikat. Placering för våra projekt är Storstockholm
Vi erbjuder
  • Få vara med och påverka och utveckla ett snabbväxande företag inom elinstallationsbranschen, där dina insatser uppmärksammas och premieras. Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi tror att med ditt positiva sätt kommer du att trivas på Edsvikens El.
Om företaget

Edsvikens El AB startades 1982 av Bror Friberg som 2011 avyttrade bolaget till Energy Holding AB.
Företagets kontorslokaler finns på Odengatan 16 i Stockholm, där företagsledning, ekonomi samt projekt- och arbetsledning finns samlad. Totalt sysselsätter bolaget ett 80-tal medarbetare som alla finns till för att stötta och hjälpa våra kunder. Vi har för närvarande runt 35 fullt utrustade servicebilar som kännetecknas av vår grafiska profil och är ett välbekant inslag i Stockholmstrafiken. Våra huvudsakliga uppgifter är att utföra elteknikinstallationer inom projekt eller service och vi har speciellt fokus på energieffektivisering, belysning och passagesystem. Alla elektriker som arbetar på eller anlitas av Edsvikens EL AB har ECY-certifikat. Vi kompetensutvecklar ständigt våra medarbetare inom samtliga områden. Samtliga medarbetare har genomgått ABC, Avd:C och Heta arbeten.
Läs mer om företaget på www.edsvikensel.se

Sökord: tekniker, eltekniker, elektriker, serviceelektriker, servicetekniker, ledande montör, arbetschef, arbetsledare, el, elinstallation, energi, fastighet, fastighetsautomat, industri, automation, säkerhet, bygg,
Denna tjänst är tillsatt!