Denna tjänst är tillsatt!

Projektchef Entreprenad

Som projektchef på Assemblin Ventilation har du ett övergripande ansvar för att projektledarnas entreprenadprojekt håller tidsplaner, ekonomi och utlovad kvalité. Våra kunder är främst bygg-, infrastruktur- och fastighetsbolag samt landsting. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation.

Dina arbetsuppgifter
 • Som projektchef har du ett funktionellt ledaransvar för 6 projektledare på entreprenadavdelningen. Du ser till att projekten drivs professionellt och affärsmässigt.
 • Driva egna projekt från specifikation till införande och driftsättning.
 • I vissa fall managera installationsprojekt med varierande komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordnings-ansvar.
 • Du arbetar aktivt med styrning mot projektens mål och kontinuerlig uppföljning.
 • Du rapporterar till filialchefen och ingår i den regionala ledningsgruppen. Du blir placerad på vårt kontor i Solna.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har arbetat som projektledare alt projektchef inom entreprenad i branscher såsom: ventilation, kyla värme, bygg, styr/regler eller elinstallation.
 • Du gillar att ha ett övergripande ansvar för att leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
 • Du har erfarenhet av att sammanställa kalkyler och du besitter en god förhandlingsvana.
 • Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
 • Assemblin Ventilation arbetar i CAMvent (internt affärssystem) och i ekonomisystemet Wisma. Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Är du drivande, resultatinriktad, affärsmässig, kommunikativ, strukturerad och kvalitetsmedveten är du rätt person för oss.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
m.m. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20
orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 650 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 8,2 miljarder.

Sökord: projektchef, projektledare, projektör, entreprenadchef, chef, installationssamordnare, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, servicechef, avdelningschef, konsultchef, konsult, entreprenad, ventilation, värme, kyla, styr och regler, el, elinstallation, elteknik, bygg, industri,
Denna tjänst är tillsatt!