Denna tjänst är tillsatt!

Projektledare

Som projektledare inom entreprenad på Assemblin Ventilation i Helsingborg leder du installationsprojekt från start till mål. Är du en erfaren projektledare eller nyligen utbildad VVS-ingenjör / konstruktör / projektledare är du också intressant för oss. Vi stöttar dig längs vägen. På filialen tillhandahåller vi ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla. Vi månar om våra medarbetares kompetens-utveckling och karriärmöjligheter. Vill du vara med i ett vinnande lag?

Dina arbetsuppgifter
 • Med frihet under eget ansvar agerar du som ”spindeln i nätet” i projekten.
 • Leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i projekt från start till mål och överlämning till kund.
 • Ansvara för att projektens kalkyl och tidsplan följs genom kontroll, uppföljning och prognoser.
 • Hålla/delta i installations-, bygg- och ekonomimöten. På kontoret finns stödresurser för kalkylering, projektering, konstruktion och ekonomi.
 • Ansvara för kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
 • Rapportera till filialchefen och placering är på kontoret i Helsingborg.
Din bakgrund/personlighet
 • Erfarenhet av projektledning eller nyutbildad VVS-ingenjör / projektör / projektledare inom branscher såsom: installation-, bygg-, fastighetsbolag- eller konsultbranschen. Ventilationskunskaper är meriterande.
 • Din passion är att leda och fördela uppgifter med ett tydligt ledarskap med fokus på kund, ekonomi och att hålla tidsplaner.
 • Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.
 • Är du affärsmässig, resultatinriktad, strukturerad, självgående och noggrann är du rätt person för jobbet.
 • Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20
orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblin koncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Sökord: Sökord: projektledare, projektör, konstruktör, uppdragsansvarig, uppdragsledare, handläggare, installationssamordnare, entreprenadingenjör, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, arbetschef, konsult, ledande montör, entreprenad, ventilation, VVS, VS, värme, kyla, styr och regler, el, elinstallation, elteknik, bygg, industri
Denna tjänst är tillsatt!