Denna tjänst är tillsatt!

Projektledare El

Som Projektledare på Imtech Elteknik kommer du att ansvara och driva projekt inom el, elteknik, data/telecom och säkerhet mot bygg- och fastighetsbolag, landsting, kommuner, industri och anläggningar. Du är placerad på filialen i Västberga.

Dina arbetsuppgifter
  • I rollen som projektledare är du ansvarig mot kund att planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram tills att besiktning sker. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du att projekten följer tidsplanen och den kalkyl som du har varit delaktig i att beräkna.
  • Du har ett funktionellt ansvar att utveckla medarbetarna som ingår i projekten.
  • Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten.
  • I ditt ansvar ingår dokumentation och att upprätta och följa kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
  • Du rapporterar till filialchefen.
Din bakgrund/personlighet
  • Du har erfarenhet av projektledning inom el från följande branscher: installation, bygg, säkerhet, industri eller inom något närliggande område.
  • Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat.
  • Elteknisk utbildning är ett krav. Allmän elbehörighet är meriterande.
  • Affärsmässig, strukturerad, serviceinriktad, lyhörd, stresstålig och social är några utmärkande drag som du har som person. Du har också en ambition att alltid sätta kunden i centrum.
Vi erbjuder
  • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.
Om företaget

Imtech Sverige består av Imtech Elteknik, Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation som tillsammans utgör en komplett teknik- och installationspartner med omkring 4 300 medarbetare och en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor. Imtech Sverige ingår i Imtech Nordic, en ledande aktör på den nordiska marknaden som finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även Imtech Traffic & Infra som utvecklar lösningar inom trafik och infrastruktur. www.imtech.se

Sökord: serviceledare, servicechef, arbetsledare, avdelningschef, platschef, ledande montör, konsult, projektledare, projektör, installationssamordnare, kalkylerare, kalkylator, tekniker, montör, serviceelektriker, service, entreprenad, tele, data, säkerhet, el, elteknik, elkraft, elinstallation, belysning, energi, styr- och regler, automation, bygg
Denna tjänst är tillsatt!