Denna tjänst är tillsatt!

Projektledare

Som projektledare inom fastighetsautomation (entreprenad) kommer du ha helhetsansvar från projektets förstudie, uppstart, genomförande, överlämnande till slutbesiktning. I tekniska frågor stöttas du av våra professionella tekniker. Du ansvarar för ekonomin, upprättar tidsplaner och kvalitetssäkrar projektet.

Dina arbetsuppgifter
 • Som projektledare har du kunden i fokus för att skapa en långsiktig affärsrelation och merförsäljning genom projektets alla faser som består av: offertframtagning, planering, fördelning, inköp av produkter och underleverantörer, arbetsledning, deltagande i drift- och produktionsmöten, dokumentation och uppföljning.
 • Ditt ansvar är att tillsätta rätt tekniker på rätt uppdrag. Driva och motivera medarbetarna i projektet är en annan väsentlig uppgift du har.
 • Du övervakar projektets status, resurs- och utförande i vårt affärssystem för att säkerställa att tidsplaner och budgeten följer upprättad plan.
 • Du rapporterar löpande statusen i projekten till enhetschefen på affärsområdet Fastighet.
 • Du utgår från kontoret i Göteborg. Det kan förekomma resor i övriga delar av landet beroende på projektbeläggningen.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet av projektledning inom el, styr- och regler alt automation i följande branscher: fastigheter, industri, infrastruktur, energi eller ventilation.
 • Tack vare ditt goda ledarskap och engagemang i kunden och i ditt team lyckas du genomföra och driva projektet affärsmässigt och professionellt från uppstart till överlämning. Du har stenkoll på budget, kostnader och tidsplanen. Kalkylvana är önskvärt.
 • Merförsäljning i projekten ser du som en självklarhet eftersom du har ett stort intresse för affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer.
 • Du kan managera flera projekt samtidigt och du vet hur du ska prioritera för att hålla i ekonomin och leverera en hög kvalité.
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.
 • Resultatinriktad, lösningsorienterad, strukturerad, beslutsam och är du dessutom en ”doer”, då är du rätt person för oss.
Vi erbjuder
 • AcobiaFLUX är ett innovativt företag för kompetenta och motiverade medarbetare. Här finns spännande utmaningar, engagerade kollegor, utrymme för kreativa idéer för att du som medarbetare ska kunna utvecklas och vara med och påverka inom företaget.
Om företaget

AcobiaFLUX är en totalleverantör av Industriell IT & Automation. Långsiktiga och innovativa lösningar är vad vi erbjuder våra kunder. De är både anpassade för dagens uppgifter och redo för morgondagens krav. Det vinner både vi och våra kunder på. Samarbete är vår ledstjärna. Därför arbetar vi nära våra uppdragsgivare när vi utvecklar innovativa lösningar som automatiserar och effektiviserar våra kunders verksamhet. Vi tar helhetsansvar i vårt projektutförande – från förstudie till leverans, support och vidareutveckling. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Tranås samt Larvik i Norge och har ca 60 medarbetare med en omsättning på 90 miljoner.

Sökord: projektledare, projektör, konsult, arbetschef, arbetsledare, platschef, kalkylerare, kalkylator, fastighetsautomation, fastighetsteknik, el, elinstallation, elteknik, automation, styr- och regler, it, byggteknik, bygg, belysning, fastighet, ventilation, VVS, energi, energiteknik
Denna tjänst är tillsatt!