Denna tjänst är tillsatt!

Projektledare Kraft

Som Projektledare inom Kraft blir du budget- och resultatansvarig för att driva projekt för elkraftsanläggningar/kraftentreprenader inom låg- och högspänning (0,4 kV-36kV). Dina kunder finns inom industri- och byggföretag, kraft-/energibolag, kommuner, landsting, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare inom Stockholms län. Du blir placerad på vår filial i Västberga.

Dina arbetsuppgifter
 • Vi expanderar med en projektledare på Entreprenadavdelningen för kraftteknik. Vi är en tight och väl sammansatt grupp av projektledare, konstruktör, kalkylator och 10 specialiserade kraftmontörer som utför tjänster inom konstruktion, projektledning, installation och service/underhåll.
 • Som projektledare är du ansvarig mot kund att planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan.
 • Upphandling och inköp av produkter och tjänster av kompetenta underleverantörer är en annan viktig uppgift du har.
 • Som projektledare har du ett funktionellt ansvar att utveckla kraftmontörerna.
 • Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten.
 • Du ansvarar för dokumentation och att upprätta och följa kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
 • Du rapporterar till filialchefen.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet av projektledning av elkraftsanläggningar alt kraftentreprenader. Har du varit projektledare inom industrin/leverantörsledet och drivit projekt inom kraftprodukter/service är även det en intressant bakgrund.
 • Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och att få leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar du goda relationer såväl internt som externt.
 • Goda datakunskaper är ett krav. Imtech arbetar i kalkylprogrammet Maxikod och i projektledarprogrammet N´trada.
 • Några utmärkande drag för din personlighet är: drivande, resultatfokuserad, affärsmässig, strukturerad, serviceinriktad, engagerad och coachande. Du är tydlig i din kommunikation med omgivningen.
 • Har du allmän elbehörighet är det en fördel men inte ett krav.
Vi erbjuder
 • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap som projektledare och med din positiva inställning samt prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.
Om företaget

Imtech Sverige består av Imtech Elteknik, Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation som tillsammans utgör en komplett teknik- och installationspartner med omkring 4 300 medarbetare och en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor. Imtech Sverige ingår i Imtech Nordic, en ledande aktör på den nordiska marknaden som finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även Imtech Traffic & Infra som utvecklar lösningar inom trafik och infrastruktur. www.imtech.se

Sökord: projektledare, projektör, installationssamordnare, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, serviceledare, servicechef, avdelningschef, konsult, ledande montör, teknisk säljare, försäljningsingenjör, säljare, entreprenad, service, el, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, automation, industri, bygg, ställverk, transformator, reläskydd,
Denna tjänst är tillsatt!