Denna tjänst är tillsatt!

Projektledare

Som Projektledare på Imtech Elteknik kommer du att ansvara och driva projekt inom el, elteknik, data/telecom mot bygg- och fastighetsbolag, landsting, kommuner, industri och anläggningar. Du är placerad på filialen i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
  • I rollen som projektledare är du ansvarig mot kund att planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram tills att besiktning sker. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du att projekten följer tidsplanen och den kalkyl som du har varit delaktig i att beräkna.
  • Du har ett funktionellt ansvar att utveckla medarbetarna som ingår i projekten.
  • Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten.
  • I ditt ansvar ingår dokumentation och att upprätta och följa kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
  • Du rapporterar till filialchefen.
Din bakgrund/personlighet
  • Du har erfarenhet av projektledning inom el från följande branscher: installation, bygg, säkerhet, industri eller inom något närliggande område.
  • Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat.
  • Elteknisk utbildning är ett krav. Allmän elbehörighet är meriterande.
  • Affärsmässig, strukturerad, serviceinriktad, lyhörd, stresstålig och social är några utmärkande drag som du har som person. Du har också en ambition att alltid sätta kunden i centrum.
Vi erbjuder
  • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.
Om företaget

Imtech Nordic, med huvudkontor i Stockholm, är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Som en ledande aktör på den nordiska marknaden erbjuder vi en rad produkter och tjänster inom värme & sanitet, elteknik och ventilation under varumärket Imtech Nordic. Bolaget omsätter ca 7,8 miljarder kronor, har drygt 5 000 medarbetare och är etablerat på ett hundratal orter. www.imtech.se
Imtech Elteknik är en av Sveriges största aktörer inom elteknik. Vi är ca 2 100 medarbetare på ett 70-tal platser i landet och omsätter omkring 2,5 miljarder kronor. Verksamheten omfattar allt ifrån totallösningar till mindre, enskilda insatser inom elkonstruktion, elinstallation, elservice samt data & telecom. Vi arbetar med säkerhet, automation och kraftteknik samt med energioptimering. Vi har flera elverkstäder och riktar oss främst till industri, offentlig förvaltning, fastighetsägare och byggföretag. Imtech Elteknik är en del av Imtech Nordic. www.imtech.se

Sökord: serviceledare, servicechef, arbetsledare, avdelningschef, platschef, ledande montör, konsult, projektledare, projektör, installationssamordnare, kalkylerare, kalkylator, tekniker, montör, serviceelektriker, service, entreprenad, tele, data, säkerhet, el, elteknik, elkraft, elinstallation, belysning, energi, styr- och regler, automation, bygg
Denna tjänst är tillsatt!