Denna tjänst är tillsatt!

Regioninköpare

Med din kärnkompetens och sakkunnighet inom inköp kommer du som regioninköpare stötta och utveckla dina kollegor på våra 12 filialer i Stockholm och i Mälardalen. Du driver projektupphandlingar för entreprenad/service inom elteknik, data/telecom och säkerhet där du ger förslag på lämpliga leverantörer och produkter samt förhandlar leverantörsöverenskommelser i projekten. Dessutom gör du ekonomiska uppföljningar/utvärderingar inom regionen.

Dina arbetsuppgifter
 • En central uppgift du har inom regionen är att ansvara för projektupphandlingar inom entreprenad och service. Du säkerställer då att vi får rätt produkt, pris och villkor i projekt genom att använda den professionella inköpsmetodik som du har med dig i bagaget sedan tidigare erfarenheter.
 • Ibland kan du delta i anbudsarbetet för affärer av högre värde.
 • Du kommer i undantagsfall utföra vissa viktigare enskilda avrop.
 • Du stöttar/utbildar medarbetarna inom inköpsfrågor och följer upp nyckeltal för att förbättra och effektivisera inköpsarbetet på filialerna.
 • Det finns utrymme i tjänsten att driva centralt kategoriarbete, driva förhandlingar om centrala avtal och vara med och utveckla inköpsprocesser-/system beroende på din bakgrund och erfarenhet inom inköp.
 • Du rapporterar till inköpschefen.
 • Placeringsort kan vara Stockholm alt Västerås.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet av inköp av elprodukter/tjänster inom följande branscher: elinstallation, grossist, bygg, säkerhet, belysning, industrin alternativt från leverantörsledet.
 • Du är van vid att göra upphandlingar, upprätta inköpsavtal och du har en grundläggande kunskap om elteknik samt ett intresse av att lära dig mer om den teknik vi på Imtech jobbar med.
 • För att lyckas som regioninköpare bör du vara affärorienterad, drivande, analytisk, stresstålig, strukturerad och pedagogisk.
 • Du har många interna och externa kontakter varför din sociala kompetens och samarbetsförmåga är en viktig del för att kunna driva inköpsfrågorna metodiskt, affärsmässigt och resultatinriktat. Du har full kontroll på detaljerna i dina upphandlingar/avtal.
 • Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom MS Office då du får göra egna beräkningar och presentera business-cases/aktiviteter/resultat på ett överskådligt sätt.
 • Du behärskar engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder
 • Våra värderingar har samlats i de tre värdeorden närhet, enkelhet och helhet, som ska genomsyra allt vi gör och vägleda oss i vårt dagliga arbete. Imtech utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och vara våra kunders teknikpartner. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vi kan erbjuda dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där du som medarbetare har stor påverkansmöjlighet.
Om företaget

Imtech Sverige utgörs av Imtech Elteknik, Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation som tillsammans är en komplett teknik- och installationspartner med omkring 4 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 8 miljarder kronor. Imtech Sverige ingår i Imtech Nordic som är en ledande aktör på den nordiska marknaden och finns på ett hundratal orter. I koncernen ingår även Imtech Traffic & Infra som arbetar med lösningar för trafik och infrastruktur. Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag. http://www.imtech.com

Sökord: inköpare, inköpschef, inköpsansvarig, inköp, inköpskoordinator, logistik, purchaser, entreprenad, service, projekt, el, elteknik, elkraft, kraft, tele, data, säkerhet, belysning, automation, styr- och regler, installation, grossist, leverantör, bygg,
Denna tjänst är tillsatt!