Denna tjänst är tillsatt!

Resande servicetekniker

Du besöker verkstadsindustrin i Norden och Baltikum. Du utför installationer, service och reparationer av Bystronics egentillverkade och avancerade system för kantpressning inom plåtbearbetning. Räkna med att vara på resande fot hela arbetsveckan. Till din hjälp har du en kompetent teknisk support från huvudkontoret i Rosersberg (ligger strax norr om Stockholm) och Tyskland. Du får en gedigen introduktion och vi utbildar dig kontinuerligt.

Dina arbetsuppgifter
 • Din huvudsakliga uppgift som servicetekniker är att hjälpa våra kunder med installation, service och reparationer av Bystronics kantpressmaskiner och system.
 • I din vardag träffar du produktionschefer, drift- och underhållsansvariga, CNC-operatörer och ägare på mindre företag.
 • Vi försöker lägga serviceuppdragen så nära din hemort som möjligt men räkna med att vara på resande fot hela arbetsveckan då kunderna finns i Norden och Baltikum.
 • Du utbildar operatörer och du gör uppdateringar i mjukvara.
 • Första tiden kommer du att få en gedigen utbildning i Bystronics kantpressmaskiner och system både i Tyskland och i vårt showroom i Rosersberg. Du kommer även att få gå parallellt med en erfaren servicetekniker för att lära dig produkterna och få en god kundkännedom.
 • Du rapporterar med en iPad i vårt eget servicesystem och till servicechefen i Rosersberg.
 • Vi vill helst att du bor i Mellansverige: Örebro, Norrköping, Linköping, Skövde, Borlänge eller på en annan ort nära en flygplats. Har du redan goda kunskaper inom kantpressning kan du bo var som helst i Sverige.
Din bakgrund/personlighet
 • Kanske arbetar du idag som servicetekniker, industrielektriker med fokus på automation, underhållstekniker eller CNC-operatör och vill ta steget och få arbeta fritt och självständigt ute på en internationell marknad med kundrelationer och teknisk problemlösning.
 • Ett krav är att du har erfarenhet och kunskaper inom CNC-styrda system.
 • Vi ser gärna att du är utbildad inom el alt mekanik. Har du kunskaper inom pneumatik och hydraulik är det en stor fördel.
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är ett plus.
 • Kundorienterad, pedagogisk, strukturerad, flexibel, lösningsfokuserad och självständig är egenskaper som vi uppskattar hos dig som person.
Vi erbjuder
 • Du får möjlighet att arbeta på ett internationellt och professionellt företag inom teknologierna laserskärning och kantpressning mot industrin. Vi på Bystronic Scandinavia månar om vår personal och vi försöker vara flexibla och tillmötesgående för att bibehålla det fina arbetsklimat som råder på företaget. Vi hoppas att du vill bli en av oss.
 • Vi erbjuder ett attraktivt anställningspaket inkluderande tjänstebil alt företagsbil och en gedigen introduktion. Vi satsar på våra anställda och kan erbjuda rätt person utveckling inom koncernen.
Om företaget

Bystronic Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Bystronic Laser AG i Schweiz som tillverkar avancerade maskiner för plåtbearbetning inom teknologierna laserskärning, vattenskärning och kantpressning. Kunderna finns i hela Norden och Baltikum.
Bystronic Scandinavia AB sysselsätter drygt 60 personer varav hälften inom serviceavdelningen med tekniker stationerade i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Sökord: servicetekniker, service engineer, drifttekniker, underhållstekniker, produktionstekniker, operatör, CNC, produktionsansvarig, elektriker, industrielektriker, automation, verkstadsindustri, industri, mekanik, pneumatik, hydraulik, PLC, skärning, skärande bearbetning, plåtbearbetning, bockning, bocka, excentpress, plåt, metall, metaller, aluminium, rostfritt, stål,
Denna tjänst är tillsatt!