Denna tjänst är tillsatt!

Säljare

Som teknisk säljare på Mitsubishi Electric är du ansvarig för försäljningen av företagets klimatprodukter inom värme och kyla till installationsföretag, som är våra återförsäljare. Ditt distrikt är Stockholms län. Distriktet består av en långvarig och väl upparbetad kundkrets som du får möjlighet att utveckla vidare. Arbetar du idag med försäljning av värmepumpar / bergvärme är du högintressant för oss. Vill du vara med på vår tillväxresa?

Dina arbetsuppgifter
 • Huvuduppgiften är att besöka främst befintliga och i viss mån nya installationsföretag inom VVS, värme och kyla i Stockholms län.
 • Presentera, informera och ge lösningsförslag till kunder om Mitsubishi Electrics välkända och breda produktsortiment inom luft/luft, luft/vatten och bergsvärmesystem.
 • Besöksbokning, offerthantering, kundträffar, uppföljning och viss teknisk support ingår i tjänsten. Du stöttas av orderavdelningen och tekniker.
 • Kontorsplats finns på huvudkontoret i Stockholm (Sollentuna). Räkna med att vara på kontoret 2 dagar/vecka.
 • Rapportera till försäljningschefen.
Din bakgrund/personlighet
 • Har arbetat med teknisk försäljning B2B av värmepumpar / bergvärmesystem och har goda kunskaper inom VVS, värme eller kyla.
 • Har en ambition och fallenhet för att utveckla befintliga kunder samt är intresserad av att skapa nya affärsrelationer.
 • Är en professionell säljare / affärsman som triggas av att få avslut i affärerna och bygga långsiktiga kundrelationer.
 • Målinriktad, driven, strukturerad, kommunikativ och självständig är andra egenskaper som vi uppskattar hos dig som person. Du är en lagspelare.
 • Är en van datoranvändare och har goda kunskaper i svenska. Vi arbetar i SAP och affärssystemet Lime.
Vi erbjuder
 • Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi är ”laget starkare än jaget” och därför arbetar vi mot gemensam gruppbonus. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Om företaget

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 11 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, Area Sales Manager, produktspecialist, specialistsäljare, Key Account Manager, KAM, installatör, servicetekniker, värmepump, bergvärme, VVS, kyla, kyl, kylteknik, kylaggregat, aggregat, värme, värmeteknik, HVAC, ventilation, luftventilation, luftkonditionering, AC, aircondition, rör, inomhusklimat, luft-luft, luft-vatten, luftvatten
Denna tjänst är tillsatt!