Denna tjänst är tillsatt!

Säljare

Som säljare på Wella Salon Professional Division bearbetar du befintliga och nya frisörsalonger inom distrikt Stockholm. Du ansvarar för försäljningen av färger och hårvårdsprodukter från Wella Professionals, Sebastian Professional, System Professional, Nioxin och Sassoon Professional.

Dina arbetsuppgifter
  • Med stöd av Wellas affärsmetodik och med din fallenhet för affärer hjälper du dina kunder i inom distriktet Stockholm utveckla businessen inom hårvård.
  • Presentera kampanjer, lanseringar och informera om ordinarie proffsprodukter från våra varumärken Wella, Sebastian, System Professional, Nioxin och Sassoon.
  • Arbeta grundligt i ett sofistikerat orderhanteringssystem som ger dig värdefull information om dina aktiviteter och kundkontakter.
  • Du utgår hemifrån.
  • Vi erbjuder en fast grundlön och provision samt tjänstebil.
Din bakgrund/personlighet
  • Du har studerat efter gymnasiet (gärna på universitetsnivå) och du har en karriärsinstinkt. Förmodligen har du arbetat några år med någon form av försäljning eller service och du har förmågan att skapa en snabb och nära relation med kunder. Du är orädd, snabbfotad, driven, resultat- och tävlingsinriktad.
  • Varje kundbesök ser du som en potentiell affärsmöjlighet och med ditt engagemang, goda servicekänsla och ”näsa” för affärer skapar du ett långsiktigt förtroende hos kunderna.
  • Arbetet är mötesintensivt och därför krävs det att du är strukturerad, självgående och lösningsorienterad.
  • Goda kunskaper i engelska och MS Office är ett krav.
Vi erbjuder
  • Vi erbjuder dig att få möjlighet att göra karriär på ett innovativt och framgångsrikt företag. Wella är marknadsledande på färger/hårvårdsprodukter och alltid ligger i sin framkant vad gäller mode och trender. Du blir en viktig medspelare i vårt framgångsrika säljteam. Har du karriärsambitioner kan du utvecklas inom företaget.
Om företaget

Wella, Salon Professional Division på Procter & Gamble är ett internationellt ledande företag inom hårvård och hårkosmetik. Vi arbetar med mode och trender och erbjuder frisörsalonger ett totalkoncept med varor inom färg, care och styling. I Wellas säljportfölj ingår varumärkena: Wella Professionals, Sebastian Professional, System Professional, Nioxin samt Sassoon Professional. Vi är en nordisk organisation med verksamhet i Danmark, Finland, Norge och Sverige och vårt nordiska huvudkontor ligger i Värtahamnen i Stockholm. Totalt är vi ca 250 medarbetare.

Sökord: Fältsäljare Säljare Utesäljare Account Manager Distriktsäljare Frisör Innesäljare Telefonsäljare Butiksäljare Skönhetsvård Hårvård Mode Fashion Kosmetik Läkemedel
Denna tjänst är tillsatt!