Denna tjänst är tillsatt!

Säljare OEM

Du ansvarar för försäljningen av Schneider Electrics kvalitetsprodukter inom automation såsom PLC, HMI, Servon och frekvensomriktare till maskinbyggare och apparatskåpsbyggare.

Dina arbetsuppgifter
 • Skapa förutsättningar och verka för utvecklingen av våra affärer hos maskinbyggare och apparatskåpbyggare. Dina kunder finns i distriktet Stor-Stockholm, Mälardalen upp till Gävle.
 • Du har ett budget- och resultatansvar.
 • I din konsultativa roll som säljare får du användning av din kompetens inom industriautomation och med din kommersiella framtoning skapar du ett mervärde hos både nya och befintliga kunder. Du träffar nyckelpersoner på ledningsnivå såväl som konstruktörer, tekniker och inköpare.
 • Med hjälp av supportingenjörer och produktspecialister ser du till driva affärer till avslut och nå säljmålen.
 • Du rapporterar till försäljningschefen inom affärsområdet Industry OEM.
 • Vi har kontor i Solna, Uppsala alt Västerås där du blir placerad.
Din bakgrund/personlighet
 • Har erfarenhet av försäljning inom industriautomation. Du kan även vara en användare av automationsprodukter som vill ta steget och bli säljare.
 • Kan driva långsiktiga projekt där din tekniska kompetens inom automation är betydelsefull och med din entreprenörsanda och sociala förmåga presenterar du optimala lösningar för kunden.
 • Med ditt förtroendeingivande sätt har du lätt för att skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer.
 • Resultatinriktad, kundfokuserad, strukturerad och självständig är egenskaper vi uppskattar hos dig som person. Du är en lagspelare.
 • Har läst el/automation på minst gymnasienivå. Du behärskar det engelska språket och du är van att arbeta i kundrelationssystem (CRM). Vi arbetar i Salesforce.
Vi erbjuder
 • Ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknads-ledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!
Om företaget

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på €24,7 miljarder under FY2017, hjälper våra 144.000 medarbetare kunder i över 100 länder och bistår dem i hanteringen av energi och processer på sätt som är säkra, tillförlitliga, effektiva och hållbara. Från enklaste strömbrytare till de mest komplexa automationssystemen, så förbättrar vår teknik, mjukvara och service sättet som våra kunder hanterar och automatiserar sina verksamheter.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, Area Sales Manager, distriktsäljare, regionchef, konsult, projektledare, industri, grossist, el, automation, apparatskåp, kapslingar, frekvensomriktare, mjukstartare, kontaktorer, överströmsrelä, motorskyddsbrytare, startapparater, operatörspanel, HMI, PLC, PAC, styrsystem, relä, servo, tryckknappar, transformator, robotar, pneumatik,
Denna tjänst är tillsatt!