Denna tjänst är tillsatt!

Servicechef

Som servicechef för filialen i Malmö är du ansvarig för serviceverksamheten som består av 2 projektledare och ett 20-tal serviceelektriker. Du kommer även driva egna serviceprojekt inom el, elteknik, data/telecom och säkerhet mot bygg- och fastighetsbolag, landsting, kommuner, industri och anläggningar.

Dina arbetsuppgifter
  • I ditt uppdrag ingår att skapa nära och långsiktiga kundrelationer, förhandla, teckna serviceavtal, driva egna projekt och se till att personalen är belagd med uppdrag.
  • Leda, motivera och utveckla/utbilda medarbetarna är en annan viktig uppgift du har.
  • Du rapporterar till filialchefen. Du ingår i den regionala servicegruppen som träffas kontinuerligt för att diskutera servicefrågor.
Din bakgrund/personlighet
  • Förmodligen har du haft en ledande roll inom följande branscher: elinstallation, kraft, styr- och regler, industri, bygg, säkerhet eller FM. Du kan också vara en entreprenör som drivs av mål och resultat. Ditt nästa steg kan vara att få utveckla din potential inom ledarskap och affärsmannaskap.
  • Du har en teknisk utbildning, gärna inom el.
  • Affärsmässig, strukturerad, serviceinriktad, lyhörd, stresstålig och social är några utmärkande drag som du har som person. Du har också en ambition att alltid sätta kunden i centrum.
Vi erbjuder
  • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.
Om företaget

Imtech Nordic, med huvudkontor i Stockholm, är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Som en ledande aktör på den nordiska marknaden erbjuder vi en rad produkter och tjänster inom värme & sanitet, elteknik och ventilation under varumärket Imtech Nordic. Bolaget omsätter ca 7,8 miljarder kronor, har drygt 5 000 medarbetare och är etablerat på ett hundratal orter. www.imtech.se

Imtech Elteknik är en av Sveriges största aktörer inom elteknik. Vi är ca 2 100 medarbetare på ett 70-tal platser i landet och omsätter omkring 2,5 miljarder kronor. Verksamheten omfattar allt ifrån totallösningar till mindre, enskilda insatser inom elkonstruktion, elinstallation, elservice samt data & telecom. Vi arbetar med säkerhet, automation och kraftteknik samt med energioptimering. Vi har flera elverkstäder och riktar oss främst till industri, offentlig förvaltning, fastighetsägare och byggföretag. Imtech Elteknik är en del av Imtech Nordic. www.imtech.se

Sökord: serviceledare, servicechef, arbetsledare, avdelningschef, platschef, ledande montör, konsult, projektledare, projektör, installationssamordnare, kalkylerare, kalkylator, tekniker, montör, serviceelektriker, service, entreprenad, tele, data, säkerhet, el, elteknik, elkraft, elinstallation, belysning, energi, styr- och regler, automation, bygg
Denna tjänst är tillsatt!