Denna tjänst är tillsatt!

Serviceelektriker

Som serviceelektriker kommer du att utföra service, installation samt underhållsuppdrag inom belysning, kraft, nätverk och fastighetsautomation.
Vi är experter på bl. a stambyten, butiksinstallationer, kontorsanpassningar och vi har kompetens och personal inom el- och styrteknik, belysning och energieffektivisering. Vi har en väl utbyggd serviceverksamhet som utför elservice och avancerade tekniska lösningar. Våra kunder är främst de ledande fastighetsägarna, byggföretag och bostadsrättsföreningar.

Dina arbetsuppgifter
  • Som serviceelektriker på Edsvikens EL arbetar du självständigt och du hanterar och är engagerad i flera serviceuppdrag samtidigt.
  • Du har en nära kontakt med dina kunder.
  • Du ansvarar för orderhantering, inköp av material, utförande och överlämnande till kund.
  • Du har en god lokalkännedom i Stockholmsområdet (framför allt i City) och du har körkort. Vi har kontor på Odengatan 16 där du utgår ifrån.
Din bakgrund/personlighet
  • Du har arbetat som serviceelektriker inom bygg-/fastighetsbranschen och du är ECY-certifierad. Goda kunskaper inom fastighetsautomation och/eller belysnings- och ventilationsstyrning är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av DALI-styrning är det en bonus.
  • Genom din analytiska förmåga ska du kunna felsöka och lösa problem som uppstår i elanläggningar.
  • Har du arbetat inom branschen i Storstockholm och skapat goda kontakter med fastighetsägare/förvaltare/driftsansvariga är det en fördel.
  • Strukturerad, effektiv, självgående och kundorienterad är några utmärkande drag hos dig som person.
  • Vi förutsätter att du har god datavana och att du pratar och skriver flytande svenska.
Vi erbjuder
  • Du får vara med och påverka och utveckla Stockholms mest proaktiva elteknikföretag, där dina insatser uppmärksammas och premieras. Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi tror att du med ditt positiva sätt kommer att trivas på Edsvikens EL. Vi tillämpar fast lön och tillhandahåller med servicebil.
Om företaget

Edsvikens El AB startades 1982 av Bror Friberg som 2011 avyttrade bolaget till Energy Holding AB.
Företagets kontorslokaler finns på Odengatan 16 i Stockholm, där företagsledning, ekonomi samt projekt- och arbetsledning finns samlad. Totalt sysselsätter bolaget ett 80-tal medarbetare som alla finns till för att stötta och hjälpa våra kunder. Vi har för närvarande runt 35 fullt utrustade servicebilar som kännetecknas av vår grafiska profil och är ett välbekant inslag i Stockholmstrafiken. Våra huvudsakliga uppgifter är att utföra installationer inom projekt eller service samt säkerhetsinstallationer i elanläggningar. Alla elektriker som arbetar på eller anlitas av Edsvikens EL AB har ECY-certifikat. Vi kompetensutvecklar ständigt våra medarbetare inom samtliga områden. Samtliga medarbetare har genomgått ABC, Avd:C och Heta arbeten.
Läs mer om företaget på www.edsvikensel.se

Sökord: serviceelektriker, elektriker, el, elinstallation, installation, bygg, fastighet, fastighetsautomation, energi, belysning, ventilation, styr- och regler, elanläggning
Denna tjänst är tillsatt!