Denna tjänst är tillsatt!

Technical Support / Teknisk Support

Din primära uppgift är att stötta våra kunder och säljare i tekniska frågor om Tufvassons egentillverkade produkter som är transformatorer, kontaktdon, kablar och elkvalité. Vi säljer både standard- och skräddarsydda produkter.

Dina arbetsuppgifter
  • Du agerar som koordinator mellan teknik- och säljavdelningen där du är ansvarig för att samla in och besvara på alla tekniska frågor om företagets produkter.
  • I rollen ingår även att ta emot inkommande samtal från kunder gällande förfrågningar om offerter, inköp, orderläggning, produktionsuppföljning, frakt, logistik och leveranser.
  • Du har kontakt med elinstallatörer, elgrossister och slutkunder (ex kraftindustrin, tillverkningsindustrin, sjukvården m fl).
  • Din kontorsplats är på huvudkontoret i Sigtuna och du rapporterar till VD.
Din bakgrund/personlighet
  • Du är utbildad inom elteknik alternativt har du förvärvat goda kunskaper inom el.
  • Har du arbetat som Teknisk Support, Technical Support, Technical Customer Support, Teknisk Kundsupport, innesäljare, butiksäljare, elektriker eller har du nyligen avslutat en elteknisk utbildning är du mycket intressant för oss.
  • Vi förutsätter att du har god datorvana. Vi arbetar i iScala (ERP) och i SuperOffice (CRM).
  • Det förekommer internationella kontakter varför goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.
  • Dina personliga egenskaper värderar vi högt då vi har skapat ett nära samarbete mellan kollegorna inom företaget och därför litar vi på vår personal som får arbeta fritt och självständigt.
Vi erbjuder
  • Kvalitet är vårt signum på Tufvassons AB och allt vi arbetar med utförs professionellt med högsta kvalité vilket har genererat genom åren en hög kundnöjdhet och långsiktighet. Vill du vara med och utvecklas med oss? Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Tufvassons AB är en totalleverantör av elteknik. Vi utvecklar och säljer innovativa och pålitliga produkter inom tre affärsområden: strömförsörjning, förbindningsteknik och elkvalité. Läs mera på https://www.tufvassons.se/

Tufvassons startade 1938 i Sigtuna och har sedan 1994 ett dotterbolag i Polen som tillverkar en stor del av de produkter som vi säljer. Vi är 14 anställda i Sverige och 80 stycken i Polen. Vår omsättning totala omsättning är knappa 140 miljoner fördelat på hälften i Sverige och hälften i Polen. Bägge bolagen är mycket lönsamma och även våra ägare är mycket lönsamma. Vi har leverantörer i Kina, Indien, Tyskland, Italien och Bulgarien.
Tufvassons är sedan 2001 en del av Addtech koncernen. Addtech bestå av ca 130 stycken bolag indelade i 5 divisioner och Tufvassons är en del av divisionen Energy.
Mer finns att läsa på https://www.addtech.se/ och vårt sätt att jobba finns beskrivet i filmen i länken här https://www.youtube.com/watch?v=fe-SlE01rZ0

Sökord: Teknisk Support, Technical Support, Technical Customer Support, Teknisk Kundsupport, innesäljare, butiksäljare, elektriker, offerthandläggare, offertingenjör, sales support, säljstöd, presale, kalkylator, elinstallation, transformator, kablar, kablage, kontaktdon, energimätare, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, grossist, elinstallation, energi, industri, bygg
Denna tjänst är tillsatt!