Denna tjänst är tillsatt!

Tekniker Brandlarm

Consilium Safety erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi expanderar i Stockholm. Vi söker fler tekniker till vårt kompetenta team.

Dina arbetsuppgifter
 • Arbeta med projektering, driftsättning och underhåll av Consiliums säkerhetssystem inom brand och gaslarm för fastigheter i olika miljöer. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom allt från förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri.
 • I rollen ingår också avprovning av brand- och säkerhetssystem, service och felsökning av befintliga system samt förebyggande underhåll och kontroller av systemen.
 • Ingå i ett team som består av 12 kompetenta brandlarmstekniker.
 • Rapportera till Servicechefen och till Projektledare i projekten.
 • Kontorsplats finns i Hammarby Sjöstad i moderna och fräscha lokaler. Viktigast för oss är leverans av arbetsresultat så vi är flexibla när det gäller kontorsplacering. Din arbetsplats blir i huvudsak ute hos kunderna.
Din bakgrund/personlighet
 • Arbetat med installation av brandlarmsystem inom fastigheter i olika miljöer. Vi är öppna för både juniora och seniora sökanden.
 • Kunskaper i PLC-programmering och driftsättning är mycket meriterande.
 • Kunskaper i regelverket för brandlarm är ett krav. Kunskap inom inbrottslarm, passersystem och nätverksteknik är meriterande.
 • Körkort är en förutsättning för tjänsten.
 • Ordningsam, noggrann, lösningsorienterad, effektiv, god samarbetsförmåga och kundfokuserad är personliga egenskaper som vi vill att våra tekniker skall uppfylla.
Vi erbjuder
 • Sedan bolaget grundades 1912 har Consiliums huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Vi arbetar kontinuerligt för att vara: ”A great place to work” och vi drivs framåt av våra grundvärderingar ”One global team”, ”We deliver” och ”’We take responsibility – I take initiative”. Vill du vara med på vår tillväxtresa?
 • Ett fritt och omväxlande arbete under eget ansvar.
 • Vi satsar på vår personal genom löpande utbildning och stora utvecklingsmöjligheter.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Om företaget

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, Främst inom marin, transport och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Vi är omkring 750 anställda på 50 kontor i 21 länder och omsätter 1445 MSEK.
www.consiliumsafety.com
Consilium Safety Sweden är ett marknads- och försäljningsbolag inom Consilium-koncernen och vi erbjuder högteknologiska säkerhetssystem inom brand- och gaslarm, med såväl enskilda delar som totalt integrerade säkerhetslösningar. Consilium Säkerhet hanterar allt från projektering och försäljning till installation och service och har kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg samt Stockholm.
Consilium Region Öst ansvarar för försäljning, leverans och support till kunder i Stockholmsregionen, Vi har en stor kundbas av brandlarmsystem och fokuserar på service till dessa kunder samt på nykundsförsäljning. Våra kunder finns bland annat inom segmenten; sjukvård, industri, hotell, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och skolor.
Stockholmsverksamheten med 25 anställda och en omsättning på ca MSEK 50 är inne i en expansionsfas och vi söker nu nya medarbetare till vårt företag.

Sökord: larmtekniker, säkerhetstekniker, brandlarmstekniker, larminstallatör, brandtekniker, brand, brandlarm, säkerhet, säkerhetssystem, gaslarm, säkerhetsprodukter, passagesystem, larm
Denna tjänst är tillsatt!