Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk Säljare

Som Teknisk Säljare på Mitsubishi Electric inom Division Factory Automation ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen mot Tillverkande Industri, Maskinbyggare (OEM) och System Integratörer. Du säljer styrsystem, frekvensomriktare, servostyrning, robotar, CNC, HMI och SCADA både mot befintliga och nya kunder. Vi är öppna för både seniora och juniora sökanden.

Dina arbetsuppgifter
 • Skapa förutsättningar och verka för utvecklingen av våra affärer hos våra kunder inom industriautomation. Du ansvarar för distriktet i södra Sverige. Kontorsplats finns i Lund.
 • Besöka tekniker, konstruktörer, projektledare och inköpare där du diskuterar tekniska lösningar och affärsmöjligheter.
 • I rollen ingår ett budget- och resultatansvar. Du ansvarar för hela säljprocessen, deltar i kundträffar/seminarier och mässor.
 • Med hjälp av Mitsubishis supportingenjörer och tekniska produktspecialister ser du till driva affärer till avslut och nå säljmålen.
 • Du rapporterar till Försäljningschefen.
Din bakgrund/personlighet
 • Har arbetat med försäljning inom industrin med ett högt teknikinnehåll och haft kontakt med tekniker och konstruktörer. Du kan även vara en användare av automationsprodukter eller också är du nyutbildad inom automation och vill ta steget och bli säljare. Vi kommer att stötta dig längs vägen.
 • Du brinner för teknik och du har ett stort intresse för att göra affärer. Ditt driv och hunger för att nå målet gör dig till en vinnare.
 • I både interna och externa kontakter är du kommunikativ, pedagogisk, strukturerad, resultatinriktad och därmed skapar du goda förutsättningar för att driva affärerna på en professionell nivå.
 • Du behärskar det engelska språket och du har en god datavana. Vi arbetar i SAP och i CRM system C4C.
Vi erbjuder
 • Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade automationsprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och spetskompetens inom sitt område. På Mitsubishi är ”laget starkare än jaget” och därför arbetar vi mot gemensam gruppbonus. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Om företaget

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 11 filialer i Europa.

Namnet Mitsubishi står för innovativa produkter med hög kvalitet, såväl inom anläggningsautomation som inom andra områden. Programmerbara styrenheter (PLC), CNC-styrenheter, drivenhetslösningar, industrirobotar och maskinsystem för elektronisk bearbetning från Mitsubishi Electric anses allmänt vara ledande inom sina respektive områden och har skapat framgångsrika affärer över hela Europa i mer än 40 år.

Division Factory Automation EMEA har sitt europeiska högkvarter i Ratingen i närheten av Düsseldorf i Tyskland. Det är en del av Mitsubishi Electric Europe B.V. som har varit verksamma i Tyskland sedan 1978 och är ett dotterbolag som ägs helt av Mitsubishi Electric Corporation, Japan. Factory Automations roll i EMEA är att hantera försäljningar, service och support över sitt nätverk med lokala filialer och distributörer inom EMEA-regionen.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, Area Sales Manager, Sales Engineer, Technical Salesman, distriktsäljare, regionchef, automationsingenjör, applikationsingenjör, konsult, projektledare, industri, automation, industriautomation, systemintegratör, styrsystem, frekvensomriktare, servostyrning, drivsystem, robotar, CNC, HMI, SCADA, mjukstartare, startapparater, operatörspanel, PLC
Denna tjänst är tillsatt!