Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk säljare

Du kommer att ansvara för försäljningen av fläktar för ventilation och kyla till såväl ny- som ombyggnad av fastigheter i distrikt Mälardalen.

Dina arbetsuppgifter
 • Besöka ventilationsentreprenörer, konsulter och fastighetsägare. Du presenterar ebm-papsts välkända och breda produktsortiment.
 • Ansvara för säljprocessens alla delar: kundbokningar, införsäljning, offerter, prognoser, orderhantering och uppföljning.
 • Leta upp pågående projekt och driva dem tillsammans med kund.
 • Delta i mässor och seminarier.
 • Placeringsort Stockholm eller annan lämplig ort inom distriktet som innefattar Storstockholm, Uppland, Södermanland, Östergötland, Västmanland, Dalarna och Gotland.
Din bakgrund/personlighet
 • Har arbetat med teknisk försäljning. Ventilationskunskaper är meriterande.
 • Tycker om att arbeta självständigt och har en uthållig karaktär.
 • Har förutsättningar för att driva långsiktiga projekt med kunder samtidigt som du har förmågan att få avslut i dina affärer.
 • Har en ambition och fallenhet för att utveckla befintliga kunder samt är intresserad av att skapa nya affärsrelationer.
 • Är fokuserad, driven och idérik.
 • Förmodligen är du utbildad gymnasieingenjör eller motsvarande.
Vi erbjuder
 • Ett utvecklande arbete på ett framgångsrikt och lönsamt företag. Vi på ebm-papst ser personalen som en tillgång och har därför genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Vi ser fram emot att även du med ditt positiva sätt och med din specialistkompetens kan bidra till att utveckla företaget och den goda stämningen som råder i teamet.
Om företaget

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden. Vårt moderbolag finns i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, tillverkning och lager i Järfälla. Vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Järvsö, Ljungby, Växjö, Älvsbyn och Örebro. Totalt har ebm-papst ca 12000 anställda i 57 länder och omsätter ca 1,6 miljarder Euro. I Sverige är vi 65 medarbetare och har en omsättning på ca 300 miljoner kronor.

Vår GreenTech-strategi innebär att vi arbetar för en hållbar utveckling och i november 2013 utsågs ebm-papst till Tysklands mest hållbara företag med den prestigefyllda utmärkelsen The German Sustainability Award.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Area Sales Manager, produktchef, produktspecialist, ventilation, fläkt, bygg, fastighet
Denna tjänst är tillsatt!