Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk säljare

Som teknisk säljare på ebm-papst AB ansvarar du för försäljningen av fläktar för ventilation och kyla till såväl ny- som ombyggnad av fastigheter i distrikt delar av Göteborg och Västra Götaland.

Dina arbetsuppgifter
 • Besöka ventilationsentreprenörer, konsulter och fastighetsägare inom delar av Göteborg och Västra Götaland. Du presenterar ebm-papsts välkända och breda produktsortiment.
 • Ansvara för säljprocessens alla delar: kundbokningar, införsäljning, offerter, prognoser, orderhantering och uppföljning till både nya och befintliga kunder.
 • Leta upp aktuella projekt och driva dem tillsammans med kund.
 • Delta i mässor och seminarier. Placeringsort är Göteborg.
Din bakgrund/personlighet
 • Har arbetat med teknisk försäljning. Har du kunskaper inom ventilation eller kyla och arbetat mot entreprenörsledet är det meriterande.
 • Tycker om att arbeta självständigt och har en uthållig karaktär.
 • Har förutsättningar för att driva långsiktiga projekt med kunder samtidigt som du har förmågan att få avslut i dina affärer.
 • Har en ambition och fallenhet för att utveckla befintliga kunder samt är intresserad av att skapa nya affärsrelationer.
 • Är fokuserad, driven och idérik.
 • Förmodligen har du läst teknik på minst gymnasienivå.
Vi erbjuder
 • Ett utvecklande arbete på ett framgångsrikt och lönsamt företag med världsledande produkter. Vi på ebm-papst har genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Vi ser fram emot att även du med ditt positiva sätt och med din specialistkompetens kan bidra till att utveckla företaget och den goda stämningen som råder i teamet.
Om företaget

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden. Vårt moderbolag finns i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, tillverkning och lager i Järfälla. Vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Järvsö, Ljungby, Växjö, Älvsbyn och Örebro. Totalt har ebm-papst ca 13000 anställda i 57 länder och omsätter ca 1,6 miljarder Euro. I Sverige är vi 65 medarbetare och har en omsättning på ca 350 miljoner kronor.

Vår GreenTech-strategi innebär att vi arbetar för en hållbar utveckling och i november 2013 utsågs ebm-papst till Tysklands mest hållbara företag med den prestigefyllda utmärkelsen The German Sustainability Award.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Area Sales Manager, produktchef, produktspecialist, ventilation, fläkt, kyla. värme, HVAC, bygg, fastighet, ventilationsentreprenör, installation
Denna tjänst är tillsatt!