Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk Säljare

Som Teknisk Säljare på Elbogen Electric ansvarar du för försäljningen av elektriska kopplingsutrustningar och kraftentreprenader inom låg- och mellanspänning (0,4 kV-24 kV) till främst beställare, installatörer och konsulter i region Mellansverige. Våra kunder finns inom industri, bygg, elinstallation, kraft-/energibolag, kommuner, landsting, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare.

Dina arbetsuppgifter
 • Skapa förutsättningar och verka för utvecklingen av våra affärer inom region Mellansverige.
 • Du har ett budget- och resultatansvar.
 • I din konsultativa roll som säljare får du användning av ditt teknikintresse och med din kommersiella framtoning skapar du ett mervärde hos både nya och befintliga kunder. Du träffar nyckelpersoner på ledningsnivå såväl som konstruktörer, tekniker och inköpare.
 • Med hjälp av Sales Support och konstruktörer ser du till driva affärer till avslut och nå säljmålen.
 • Du rapporterar till regionchefen inom affärsområdet Entreprenad.
 • Vi har kontor i Knivsta (norr om Stockholm). Om du önskar kan du utgå från ett hemmakontor inom regionen.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet av teknisk försäljning B2B.
 • Har du erfarenhet av att driva långsiktiga projekt är det en fördel och med din entreprenörsanda och sociala förmåga kan du presentera optimala lösningar för kunden.
 • Med ditt förtroendeingivande sätt har du lätt för att skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer.
 • Resultatinriktad, kundfokuserad, strukturerad och självständig är egenskaper vi uppskattar hos dig som person. Du är en lagspelare.
 • Vi använder oss av affärssystemet Microsoft Dynamics AX och Microsoft Office. Vi förutsätter att du har en god it-vana.
Vi erbjuder
 • Vår verksamhet präglas av våra grundläggande värderingar som Öppenhet, Kvalitet och Ansvar och vi hoppas att du vill vara med på vår resa att utveckla företaget inom affärsområdet Entreprenad. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och tjänstebil.
Om företaget

Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution och automatisering. Vi har kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation.

Vi erbjuder produkter, tjänster och service i två olika affärsområden: Entreprenad med allt från mindre el centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Industri, där vi agerar som OEM leverantör av automations-utrustningar mot industrin.
Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har ca hundra anställda.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, teknisk säljare, Account Manager, Area Sales Manager, Key Account Manager, KAM, regionchef, distriktchef, projektledare, konsult, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, industri, bygg, ställverk, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag, kontrollskåp, Turn key
Denna tjänst är tillsatt!