Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk Specialist / Projektör

Som Teknisk Specialist / Projektör på Epecon AB kommer du att tillhöra vår teknikavdelning. Du blir ansvarig för att svara på avancerade tekniska frågor för våra produkter inom radiatorer, konvektorer, takvärme och luftridåer. Vi säljer både standard- och skräddarsydda produkter främst inom vattenburen värme och kyla. Du kommer att stötta säljavdelningen och våra kunder som är konsulter (VVS / arkitekter), installatörer samt grossister och svara på teknikfrågor som rör hela Epecons sortiment. Kontorsplats finns i Sollentuna. Tycker du om projektering och att lösa tekniska problem? Då är du rätt person för oss.

Dina arbetsuppgifter
 • Du kommer att svara på mail / telefon och informera kunder i tekniska frågeställningar om Epecons hela sortiment. Du blir dessutom ansvarig för projektering av takvärme och företagets expert på området med hjälp av en senior tekniker. Du kommer att driva interna och externa projekt inom det området.
 • Ansvara för dokumentation av Epecons produkter, skriva manualer och ibland vara behjälplig med förslag på produkter/projektering i offerter.
 • Driva interna tekniska projekt och utveckling av produkter ingår också i tjänsten.
 • Utbilda och uppdatera kollegor med tekniska kunskaper i sortimentet.
 • Kontorsplats finns i Sollentuna och du rapporterar till Teknikchefen.
Din bakgrund/personlighet
 • Ha kunskaper inom VVS, ventilation eller energiteknik är väsentligt för tjänsten.
 • Erfarenhet från ovanstående branscher som konsult, leverantör eller inom installation är ett krav. Är du nyutexaminerad från högskola eller yrkeshögskola och har tidigare skaffat dig arbetslivserfarenhet är du också intressant för oss.
 • Med din nyfikenhet på hur produkter fungerar kan du komma med förbättringar och ifrågasätta ”gamla sanningar”.
 • Goda kunskaper krävs i engelska då tät kontakt förekommer med fabriken i Lettland och underleverantörer i Europa.
 • Har kunskaper i Microsoft 365 och vi arbetar i affärssystemet SAP.
 • Är du strukturerad, serviceinriktad, ansvarsfull och har ett brinnande intresse för teknik har du rätt personlighet för tjänsten.
Vi erbjuder
 • Vi är ett tight team på Epecon AB som arbetar på ett framgångsrikt och lönsamt familjeföretag med högt till tak och snabba beslut. Vi ser vår personal som en stor tillgång där man får möjlighet att arbeta självständigt och fritt med fokus på utveckling och tillväxt. Vill du vara med på vår framtidsresa?
Om företaget

Epecon marknadsför och säljer radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och kyla. Vi är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige och omsätter årligen ca 170 MSEK. Epecon ingår i norska privatägda Lyngson-gruppen som utöver Epecon består av ett säljbolag i Norge och ett produktionsbolag i Lettland. Lyngson-gruppen förvärvade 2022 svenska Vasatherm AB, en ledande aktör inom högeffektiva och tystgående fläktkonvektorer för komfortfortkyla. Epecon och Lyngson-gruppen har en platt organisation och ger stort ansvar och stora möjligheter till samtliga anställda. På Epecon är vi idag 18 anställda och har en mycket låg personalomsättning.

Sökord: teknisk specialist, projektör, konstruktör, teknisk support, teknikspecialist, second line support, produktspecialist, produktchef, Product Manager, säljsupport, innesäljare, konsult, VS-konsult, VVS-konsult, projektledare, radiator, radiatorer, konvektor, konvektorer, takvärmepaneler, luftridå, energi, installatör
Denna tjänst är tillsatt!