Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk Support / Technical Support

Din primära uppgift som Teknisk Support / Technical Support är att via telefon och mail hjälpa våra kunder med tekniska frågor inom industriell automation. Vi har nära samarbeten med världsledande tillverkare av sensorer och kompressorer. Våra kunder är verksamma inom HVAC, maskin- och processindustrin, medicinteknik och mobila applikationer. Vi ingår i Addtech-koncernen och vi satsar på att utveckla vår personal. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Dina arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande samtal/mail från kunder. Svara på tekniska frågor om våra produkter och ge kompletta systemlösningar för mätning, styrning och reglering av tryck, flöde, nivå, temperatur, kompressorteknik, vacuum och pneumatik.
 • Stötta säljarna med att lösa problem och ge tekniska lösningsförslag som ligger till grund för offerter. Säljarna ansvarar för prissättningen.
 • Skapa nära kontakt med kunder och leverantörer. Förse marknadsavdelningen med material (produkt- och teknisk information) från leverantörer som kunder efterfrågar.
 • Reklamationshantering ingår i tjänsten.
 • Kontorsplats finns för dig på vårt huvudkontor i Farsta.
Din bakgrund/personlighet
 • Är du passionerad och intresserad av teknik? Har du kunskap inom elektronik, pneumatik eller styr- och reglerteknik är det meriterande, men inte ett krav.
 • Har du arbetat med support, service, mekanik eller montage inom industrin är du riktigt intressant för oss. Du ser affärsmöjligheterna hos kunderna.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Du kan tyda och läsa olika typer av scheman/ritningar som ligger till grund för säljarnas offerter.
 • Du har god datavana och du kommer att arbeta i Monitor som är vårt affärssystem.
 • Är du lösningsorienterad, serviceinriktad, strukturerad, kundfokuserad och noggrann är du rätt person för oss. Du kan hantera många olika ärenden samtidigt. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder
 • Vi välkomnar dig till ett företag som är mycket personalinriktat där vi tror på att den enskilda individen ska få möjlighet att växa och utvecklas. Dina initiativ gör ”skillnad”. På Stig Wahlström Automation (SW Automatik) har vi trevligt och vi är ett tight team som hjälps åt för att skapa goda kund- och leveranskontakter. Som distributör har vi byggt ett mångårigt och professionellt samarbete med välkända leverantörer. Därför kan vi med stolthet erbjuda marknaden en stor produktportfölj och ge lösningsförslag som håller en hög kvalité- och servicenivå.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Stig Wahlström Automatik grundades 1951 och blev fusionerad med Allan Rehnström 2020. Därefter bildades nya namnet, SW Automatik. Företaget ingår i Addtech-koncernen. Vi är 14 anställda och vi finns på huvudkontoret i Farsta och i Gävle där vi har lager/montering. SW Automatik är en väletablerad och professionell distributör av tekniska produktlösningar inom mätning, styrning och reglering av tryck, flöde, nivå, temperatur och annan mekanisk mätteknik. Våra kunder är verksamma inom HVAC, maskin- och processindustrin, medicinteknik och mobila applikationer. På SW Automatik är vi flexibla, kundfokuserade och snabba på att ta beslut. Genom att tillhöra Addtech-koncernen finns stora karriärsmöjligheter och vi kan erbjuda en långsiktig stabilitet.

Sökord: Teknisk Support, Technical Support, Technical Sales Support, presale, produktchef, produktspecialist, tekniker, servicetekniker, innesäljare, mekaniker, montör, sensor, sensorer, kompressor, kompressorer, styr- och regler, tryck, flöde, nivå, temperatur, mätteknik, vacuum, pneumatik, mekanik, industri, automation, HVAC, maskinbyggare, OEM, tillverkande industri, processindustri, medicinteknik
Denna tjänst är tillsatt!