Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk Support

Din primära uppgift som Teknisk Support / Technical Support är att stötta våra kunder som är kylinstallatörer och VVS-konsulter. Du ger förslag på produkter och tekniska systemlösningar på kyl- och värmepumpssystem för komfort, process och IT-kylning. AQS Produkter är ett väletablerat och ledande distributionsföretag inom branschen och vi ingår i Mitsubishi Electric Scandinavia. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Dina arbetsuppgifter
 • Du har en tät kontakt med VVS-konsulter och med kyl- och värmepumpsinstallatörer. Du svarar på tekniska förfrågningar och du ger förslag på olika typer av klimat- och kylaggregat, värmepumpar samt tekniska systemlösningar. Du supportar kunderna hela vägen från att du lämnar underlag till ett anbud och fram till att installation sker.
 • Våra produkter finns i kommersiella fastigheter, sjukhus, tillverkningsindustrin, datahallar mm. Till din hjälp finns beräkningsprogram att arbeta i och färdig dokumentation att lämna över till kund.
 • Du har kontakt med våra leverantörer (fabriker) som kan du kan rådgöra med om tekniska lösningar. Korrespondensen sker på engelska.
 • Din kontorsplats är på kontoret i Sollentuna och du rapporterar till Regionansvarig.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har arbetat som VVS-konsult, projektör, konstruktör, projektledare eller teknisk support i minst 3 år inom kyla, värme, ventilation, HVAC eller styr- och reglerteknik.
 • Du kan hantera många olika ärenden samtidigt och ha fokus på att hålla deadlines.
 • För att bli framgångsrik som teknisk support behöver du vara kund- och serviceinriktad, affärsintresserad och se till att erbjuda kunden den optimala tekniska lösningen.
 • Initiativrik, lösningsorienterad, strukturerad, noggrann och självständig är andra egenskaper som vi uppskattar hos dig som person.
 • Du kommer att arbeta i MS Officepaket och i beräkningsprogram från våra leverantörer varför god datavana krävs.
 • Det förekommer internationella kontakter. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.
Vi erbjuder
 • AQS-PRODUKTER AB etablerades 1985 och är en av de ledande distributörerna av produkter för komfort-, process- och IT-kylning i Sverige. Vi är 12 medarbetare och vi omsätter dryg 78 mkr. Sedan den 1:e april 2020 är AQS en del av Mitsubishi Electric Europe B.V. Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera varumärken som kännetecknas av innovation, hög kvalitet och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi Electric är ”laget starkare än jaget”. Runt dig har du ett trevligt gäng med drivna kollegor som har stor kompetens inom kyla och värme. Vi erbjuder en omväxlande tjänst på ett internationellt företag.
 • Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstepension, friskvårds- och sjukvårdsförmån. Det finns goda chanser till utvecklingsmöjligheter.
Om företaget

AQS Produkter har just påbörjat den spännande processen med att integreras i Mitsubishi Electric och tillsammans har vi ett av marknadens i särklass mest kompletta produktsortiment. Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Organisationen har idag 12 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter inom både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.
För mer information om oss besök gärna vår hemsida www.aqsprodukter.se

Sökord: VVS-konsult, VS-konsult, konsult, projektör, konstruktör, handläggare, uppdragsledare, projektledare, Teknisk Support, Technical Support, Technical Customer Support, Teknisk Kundsupport, presale, offerthandläggare, kylinstallatör, offertingenjör, kyla, värme, ventilation, HVAC, styr- och reglerteknik, aggregat, klimataggregat, kylaggregat, värmepumpar, comfort, it-kyla, datahallar, serverrum
Denna tjänst är tillsatt!