Filialchef

Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig! Som filialchef på Assemblin Ventilation i Helsingborg blir du budget- och resultatansvarig för en lönsam filial som omsätter ca 90 mkr och har 30 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer, leda personal och följa upp ekonomi/lönsamhet. Vår nuvarande filialchef har valt att fokusera på affärsmässiga aktiviteter/projekt på filialen och finns tillgänglig som en god resurs framöver. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla.

Projektledare Brandlarm

Som projektledare på Consilium Safety Sweden är du totalansvarig för att driva entreprenadprojekt inom brandlarm. Vi erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi expanderar i Stockholm. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom allt från förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Projektledare

Som projektledare inom entreprenad på Assemblin Ventilation i Helsingborg leder du installationsprojekt från start till mål. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla. Det viktigaste för oss är att du är rätt person och vi tittar efter både erfarna och juniora projektledare. Vi månar om våra medarbetares kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Vill du vara med i ett vinnande lag?

Tekniker Brandlarm

Consilium Safety erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi expanderar i Stockholm. Vi söker fler tekniker till vårt kompetenta team.

Teknisk Support / Technical Support

Din primära uppgift som Teknisk Support / Technical Support är att via telefon och mail hjälpa våra kunder med tekniska frågor inom industriell automation. Vi har nära samarbeten med världsledande tillverkare av sensorer och kompressorer. Våra kunder är verksamma inom HVAC, maskin- och processindustrin, medicinteknik och mobila applikationer. Vi ingår i Addtech-koncernen och vi satsar på att utveckla vår personal. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Servicetekniker

Din primära uppgift som servicetekniker i Storstockholm är att arbeta med felavhjälpningar hos kund, installationer av produkter, reparationer och förebyggande serviceunderhåll inom kyl- och storköksanläggningar. Svensk Storköksservice erbjuder drift och underhåll av alla kända märken inom storköksmaskiner. Vill du vara med på vår expansionsresa?

Teknisk Support

Din primära uppgift som Teknisk Support / Technical Support är att via telefon och mail hjälpa våra kunder med tekniska frågor inom kyla, värme och ventilation. Mitsubishi Electric tillverkar värmepumpar, luftkonditionering och utvecklar integrerade systemlösningar.

Filialchef / Avdelningschef

Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig! Som filialchef / avdelningschef för kontoren i Linköping och Norrköping blir du budget- och resultatansvarig för 9 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer, leda personal och följa upp ekonomi/lönsamhet. Vår nuvarande filialchef kommer att fokusera på affärsmässiga aktiviteter på filialen och finns tillgänglig som en god resurs framöver. Våra kunder är bygg- och fastighetsbolag, kommuner, regioner, industri och livsmedelsbutiker. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom kyla.

Teknisk Support

Din primära uppgift som Teknisk Support / Technical Support är att stötta våra kunder som är kylinstallatörer och VVS-konsulter. Du ger förslag på produkter och tekniska systemlösningar på kyl- och värmepumpssystem för komfort, process och IT-kylning. AQS Produkter är ett väletablerat och ledande distributionsföretag inom branschen och vi ingår i Mitsubishi Electric Scandinavia. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Konstruktör / Projektör

Som konstruktör / Projektör på Assemblin Ventilation i Växjö arbetar du främst med design, konstruktion och beräkning av ventilationssystem. Vi är med i tidiga skeden och gör konstruktionsförslag i anbudsfasen, för att sedan färdigställa underlag till bygghandling i samråd med dina kollegor och övriga projektmedlemmar. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?