Projektingenjör / Entreprenadingenjör Forsmark

Assemblin har fått uppdraget av Skanska att delta i projektering och produktion för utbyggnad av det befintliga slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall (SFR) i Forsmark. Det gäller el, automation/styrsystem, sprinkler, ventilation samt värme och sanitet.

Som projektingenjör / entreprenadingenjör i projekt Forsmark på Assemblin i Stockholm arbetar du tillsammans med projektchef, projekterings- och projektledare. Projektgruppen ska ansvara och säkerställa att projektet från uppstart till genomförandet är lönsamt, håller en hög produktivitet och god kvalitet. Du kommer att bli anställd på Assemblin Ventilation.

Vi månar om våra medarbetares kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Ta chansen och vara med i ett utmanande, spännande och utvecklande lag!

COO / Vice VD

Du blir budget- och resultatansvarig för DISAB-TELLA AB som tillverkar och säljer semi-mobila och stationära vakuumsystem inom transport och sanering av material för industrin.
Du har ett operativt chefsansvar för 25 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa nya affärsmöjligheter, leda genom andra och utveckla verksamheten.
Vi exporterar en stor del av våra produkter via våra internationella partner och OEM-kunder samt har direktförsäljning mot industrin.

Teknisk Support / Technical Support

Gillar du att lösa problem inom kyla / värme och hjälpa kunder med teknisk support via telefon, e-post och anläggningsbesök? Då har du hamnat rätt! Ditt huvudsakliga fokus blir att svara på tekniska frågor kring vätskekylare / chiller och teknikkyla. Även andra frågor inom ventilation, värme och kyla kan förekomma. Vill du arbeta på ett expansivt, internationellt företag med efterfrågade produkter kända för sin kvalitet? Läs då mer om tjänsten nedan och sök redan idag.

Teknisk Specialist / Projektör

Som Teknisk Specialist / Projektör på Epecon AB kommer du att tillhöra vår teknikavdelning. Du blir ansvarig för att svara på avancerade tekniska frågor för våra produkter inom radiatorer, konvektorer, takvärme och luftridåer. Vi säljer både standard- och skräddarsydda produkter främst inom vattenburen värme och kyla. Du kommer att stötta säljavdelningen och våra kunder som är konsulter (VVS / arkitekter), installatörer samt grossister och svara på teknikfrågor som rör hela Epecons sortiment. Kontorsplats finns i Sollentuna. Tycker du om projektering och att lösa tekniska problem? Då är du rätt person för oss.

Försäljningschef

Som försäljningschef på ebm-papsts ventilationsavdelning är du ansvarig för
försäljning av fläktar och fläktsystem för fastigheter till ventilationsentreprenörer, konsulter och fastighetsägare. Din avdelning består av 12 säljare som du ansvarar för att leda, fördela, motivera och utveckla. Du ingår i ledningsgruppen. Våra fläktar tillverkas i Tyskland och kundanpassas vid vår lokala produktionsenhet i Järfälla utanför Stockholm. Du får tekniskt säljstöd av vår teknikchef lokalt och vid behov av vårt moderbolag i Tyskland. Brinner du för affärer, kundkontakter, ledarskap, teknikfrågor och avslut? Då vill vi gärna träffa dig.

Teknisk Säljare

Vi är ett framgångsrikt och marknadsledande företag som värdesätter att ”laget är starkare än jaget”. Vi månar om ett gott ”klimat” på arbetsplatsen. Vill du vara med och bidra med din positiva ”energi” i vår utveckling?
Din primära uppgift som Teknisk Säljare / Säljsupport är att stötta våra kunder som är kylinstallatörer och VVS-konsulter. Du ger förslag på produkter och tekniska systemlösningar på kyl- och värmepumpssystem för komfort, process och IT-kylning. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Applikationsingenjör / Application Engineer

Vill du bli vår applikationsspecialist inom CIS (Contact Image sensor)? Vi utbildar dig inom den senaste tekniken och du får en spetskompetens inom området. Som Application Engineer har du ett tekniskt produktansvar för CIS. Du supportar internt/externt våra kunder som är främst systemintegratörer och industrin. Via telefon/web och platsbesök är du behjälplig med tekniska frågor vid installation, driftsättning och service. Mitsubishi Electric är en av världens största tillverkare av automationsprodukter: PLC, HMI, frekvensomriktare, servosystem och robotar. Vi är öppna för både seniora och juniora sökanden. Vill du bli vår CIS-expert och bana vägen för Mitsubishis framgångsrika och unika teknik?

Filialchef

Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig! Som filialchef på Assemblin Ventilation i Helsingborg blir du budget- och resultatansvarig för en lönsam filial som omsätter ca 90 mkr och har 30 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer, leda personal och följa upp ekonomi/lönsamhet. Vår nuvarande filialchef har valt att fokusera på affärsmässiga aktiviteter/projekt på filialen och finns tillgänglig som en god resurs framöver. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla.

Projektledare Brandlarm

Som projektledare på Consilium Safety Sweden är du totalansvarig för att driva entreprenadprojekt inom brandlarm. Vi erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi expanderar i Stockholm. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom allt från förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Projektledare

Som projektledare inom entreprenad på Assemblin Ventilation i Helsingborg leder du installationsprojekt från start till mål. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla. Det viktigaste för oss är att du är rätt person och vi tittar efter både erfarna och juniora projektledare. Vi månar om våra medarbetares kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Vill du vara med i ett vinnande lag?